Ulkomaat

Historiallinen tilanne – naistuomarit viheltävät miesten Superfinaalin Sveitsissä

19.04.
2018
Ulkomaat

Corina Wehinger ja Sandra Zurbuchen viheltävät Sveitsin finaaleissa. Kuva: Salibandyliitto.

Sveitsin Superfinaalin tuomariparit on valittu. Sunnuntaina 22.4. pelattavan naisten finaalin viheltävät Christian Crivelli ja Davide Rampoldi ja miesten loppuottelun puolestaan historiallisesti Corina Wehinger ja Sandra Zurbuchen.

Kyseessä on ensimmäinen kerta Sveitsissä, kun miesten finaaliottelun viheltää naispari. Wehinger ja Zurbuchen ovat viheltäneet erinomaisesti koko kauden niin runkosarjan kuin pudotuspelienkin osalta. Kaksikko on ansainnut nyt paikkansa kauden tärkeimmän ottelun erotuomareina.

Wehinger ja Zubuchen ovat viheltäneet aiemmin loppuotteluista muun muassa Sveitsin miesten cupin finaalin keväällä 2017. Sama kaksikko kävi taannoin myös Suomessa viheltämässä kaksi ottelua miesten Divaria viime kaudella. Lisäksi tililtä löytyy otteluita viimeisimmistä U19 MM-kilpailuista. Mahdollista on, että tuomariduo nähdään myös joulukuussa miesten MM-areenalla.

Linkki:
Unihockey.ch:n uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila