Liigat

Juselius jatkaa seuraavat vuodet ErVissä – ”Täällä on hyvät mahdollisuudet menestyä”

17.04.
2018
Liigat

Marko Juselius jatkaa ErVissä. Kuva: Esa Jokinen

Puolustaja Marko Juselius, 23, jatkaa EräViikinkien paidassa ainakin vuoteen 2020 asti.

ErVin runkopelaajiin kuuluvan Juseliuksen jatkosopimus maistui urheilujohtaja Joonas Naavalle.

– Todella tärkeä palanen meille nyt ja tulevaisuudessa. Juselius on pallollisesti taitava puolustaja, joka on päässyt U23-maajoukkueen vakiopelaajaksi. Uskon, että myös miesten maajoukkue on realistinen tavoite lähitulevaisuudessa.

Juselius on pelannut 117 liigapeliä (runkosarja+pudotuspelit) Viikingeissä ja ErVissä tehoin 17+29. Mitalikaapista löytyy yksi SM-hopea (2017) ja yksi SM-pronssi (2015). ErVin viime kausi päättyi puolivälierätappioon Indiansia vastaan.

Juselius on vakiinnuttanut viime vuosina paikkansa Suomen U23-maajoukkueessa.

– Todella hyvillä fiiliksin sai laittaa nimen paperiin ja alkaa keskittymään kohti ensi kautta. Olen pelannut seurassa nyt kaksi vuotta ja minulla on jäänyt todella positiivinen kuva siitä, miten asiat ovat hoidettu. Täällä on hyvät mahdollisuudet menestyä, meillä on hyvä joukkue kasassa äärimmäisen laadukasta valmennusta myöden.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen