Divarit

Jymy jatkosopimukseen tehopuolustajansa kanssa – ottajia olisi ollut Salibandyliigassakin

16.04.
2018
Divarit

Eetu Sariola kirjoitti alle jatkosopimuksen Nurmon Jymyn kanssa, vaikka ottajia olisi ollut muuallakin. Kuva: Nurmon Jymy.

Nurmon Jymy ilmoitti maanantaina Facebook-sivuillaan tehneensä jatkosopimuksen puolustaja Eetu Sariolan kanssa.

Menneellä kaudella Jymyn paras pistemies ollut Sariola nakutteli 26 runkosarjapeliin 36 tehopistettä. Jymyn tiedotteen mukaan useampikin liigaseura oli hurjalla laukauksella varustetun Sariolan kintereillä. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan ainakin OLS ja SPV olivat kiinnostuneita Sariolan palveluksista.

Yhteensä Sariola on nakutellut puolustajan tontilta divarin runkosarjassa pelaamissaan 91 ottelussa tehot 65+42=107. Divarin playoff-pelejä on kertynyt vyölle 10 ja niissä tehopisteitä 11.

– Hyvät fiilikset on jatkosopimuksesta! Meillä on hyvä porukka kasassa ja siinä on tuttua ja turvallista pelata. Oli muutaman muunkin seuran kanssa keskusteluja, joten ei ollut siinä mielessä helppo ratkaisu. Joutui vähän pohdiskella asioita. Ensi kaudella tullaan näkemään urheilullisesti parempi Jymy ja kyllä tavoitteet pitää aina olla korkeella. Kyllä tässä vähä jo odottaa sitä että päästään taas jätkienkaa painamaan hommia kohti ensi kautta, Sariola kommentoi Jymyn Facebook-päivityksessä.

Linkki:
Nurmon Jymyn Facebook-päivitys

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila