Divarit

Jymylle tärkeä jatkosopimus ja kaksi uutta pelaajaa – mukana liigahyökkääjä OLS:sta

16.04.
2018
Divarit

Jonatan Tynkkynen on yksi Jymyn uusista pelaajista. Kuva: Nurmon Jymy.

Nurmon Jymy julkaisi viime viikolla kolme uutta pelaajasopimusta, joista yksi oli jatkosopimus ja kaksi uutta kiinniystä.

Jatkosopimuksen teki Jymyn pistemiesten parhaimmistoon viime kaudet kuulunut Jose Kivipelto. Kivipelto nakutteli menneellä kaudella 16 Divari-otteluun 19 maalia ja 23 tehopistettä. Lisäksi hän pelasi farmisopimuksen kautta Salibandyliigaa SPV:n riveissä kahdeksan ottelun verran tehoin 3+3=6.

– Jymyssä hommat toimii ja pelaaminen on mukavaa. Ensi kaudella on tavoite pelata henkilökohtaisella tasollakin paras kausi ja voittaa (Hannu) Palomäki pistepörssissä, Kivipelto letkautti Jymyn Facebook-päivityksessä.

Uusina pelaajina Jymyyn siirtyvät hyökkääjä Jonatan Tynkkynen ja puolustaja Miika Pollari. Tynkkynen, 21, siirtyy Jymyyn liigajoukkue OLS:sta. Tynkkynen pelasi menneellä kaudella OLS:ssa 15 liigaottelua ja teki niissä yhden maalin. Sitä ennen Divarissa hän nakutteli kuitenkin kahden kauden aikana Blue Foxissa 51 otteluun 50 tehopistettä.

– Jymyyn siirtyminen oli tällä hetkellä itselleni paras mahdollinen valinta. Voittava seura, jossa paljon hyviä pelaajia sekä muutamia jo entuudestaan tuttuja kavereita. Viime kausi Oulussa ei mennyt niinkuin piti ja nyt lähdetään innolla uuteen kauteen. Aletaan raikkain ja riemukkain mielin palauttamaan se sama röyhkeä pelaaja kentälle, joka nähtiin vuosi sitten, Tynkkynen toteaa Jymyn Facebook-sivuilla.

Pollari, 20, puolestaan pelasi menneellä kaudella A-junioreiden SM-sarjaa SPV:ssa. Lisäksi hän oli kokoonpanossa kolmessa pudotuspeliottelussa Nokian KrP:a vastaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila