Liigat

Jyväskylän jäähalliotteluun myyty lähes 800 lippua – ”Yleisömäärä voisi olla 1500–2000”

13.04.
2018
Liigat

Happeella on hyviä muistoja Jyväskylän jäähallista keväältä 2014. Arkistokuva: Salibandyliiga

Miesten Salibandyliigan kuudes välierä Happee–Nokian KrP pelataan lauantaina Jyväskylän jäähallissa. Pääkallo.fi tavoitti Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilaisen kertomaan, miten lipunmyynti otteluun on sujunut.

– Ennakkoon lippuja on nyt myyty noin 700–800, Kotilainen kertoi puhelimitse perjantaina iltapäivällä.

Hän kertoi olevansa tyytyväinen määrään ja odottavansa jäähalliin lähes 2000 katsojaa.

– Tämän mukaan näyttää siltä, että yleisömäärä voisi olla huomenna 1500–2000. Toki, voi olla, että se on enemmänkin, kun sen verran hyvin liput ovat käyneet kaupaksi.

Happee ja KrP kohtaavat viidennen välierän merkeissä perjantai-iltana Tampereen Raholassa, joten sarja on seuraavana päivänä 3–2-tilanteessa toiselle joukkueelle.

– Voi olla, että tämä perjantain pelin lopputulos vaikuttaa vielä lopulliseen määrään. Toivottavasti ei ainakaan negatiivisesti, hän lisäsi.

Jäähalli on tuttu paikka Happeelle, sillä kauden 2013–2014 päätteeksi se juhli Suomen mestaruutta 4634 silmäparin edessä kyseisellä periareenalla.

Toiminnanjohtajan mukaan lauantaina nähdään varsin perinteinen ”Hirviteatterin” ottelutapahtuma, vaikka pelipaikka siirtyykin muutaman sadan metrin päähän perinteikkäästä monitoimitalosta.

Happee palkitsee ottelussa kauden Tupla-pelaajan, Jami Mannisen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen