Divarit

Karhuille kaksi tärkeää sopimusta – joukkueen parhaat pistenikkarit jatkavat

23.04.
2018
Divarit

Ville Salonen (#87) ja Benjamin Lepola (#92) jatkavat Karhuissa ensi vuonnakin. Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com.

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Karhujen tehokkaimpana pelaajana kauden aikana tuttuun tapaan häärinyt Benjamin Lepola teki runkosarjassa 25 otteluun 38 (20+18) tehopistettä. Kaikkiaan sadassa Divarin runkosarjan ottelussa porilaishyökkääjälle on kertynyt 204 (121+83) tehopistettä.

Pudotuspeleissä Lepolan tahti vain kiihtyi. Ratkaisevassa finaalissa Karhujen kirin kolmannessa erässä aloittanut Lepola voitti Divarin playoffien pistepörssin 14 (10+4) tehopisteellä.

Tuleva liigakausi on Lepolalle kaikkiaan neljäs Salibandyliigassa. Kaksi ensimmäistä sesonkia Lepola viihtyi Porissa, viimeisin Jyväskylän Happeessa. Kaikkiaan 43 Salibandyliigan ottelua ovat tuoneet tehopisteitä 37 (23+14).

Porilaisjoukkueen hyökkäyksessä jatkaa myös todellinen seuraikoni Ville Salonen. Ensimmäisen kerran kaudella 2004-05 edustusjoukkueessa esiintynyt Salonen oli päättyneellä kaudella joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja runkosarjassa.

Salonen keräsi kauden aikana 34 (10+24) tehopistettä ja uransa aikana hän on iskenyt 208 Divarin ottelussa 247 (107+140) pistettä. Pudotuspeleissä Salonen iski kahdeksaan otteluun kahdeksan (6+2) tehopistettä. Salibandyliigaa Salonen on pelannut Porin lisäksi myös kauden verran Rauman SalBassa. Kaikkiaan 86 ottelua pääsarjassa ovat tuottaneet 57 (31+26) pistettä.

– Todella hieno fiilis päästä pelaamaan pitkän tauon jälkeen liigaotteluita kotikaupungissa. Meillä on joukkueen runko ollut kasassa useamman vuoden ja se jatkaa myös ensi kaudella. Nautin pelaamisesta edelleen äärettömästi ja odotan jo innolla, että päästään jälleen hommiin tulevaa kautta varten, Salonen kommentoi seuran tiedotteessa.

Karhujen sopimustilanne:

Maalivahdit (2)
Rasmus Österman, Tomi Bergendahl

Puolustajat (6)
Kalle Santanen, Tuomas Puisto, Aapo Tamminen, Joni Halminen, Niko Järvenpää, Oskari Raittila

Hyökkääjät (9)
Benjamin Lepola, Ville Salonen, Antti Vuorinen, Markus Hautaoja, Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Aaro Ollikainen, Tuomas Huhtala

Linkki:
Karhujen uutinen aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila