Kolmas finaalivoitto irtosi vahvan lopun myötä – Classicista A-poikien Suomen mestari

Classic on A-poikien Suomen mestari. Kuva: Esa Takalo

Classic on A-poikien Suomen mestari. Kuva: Esa Takalo

Classic ja Steelers mittasivat toisiaan keskiviikkona A-poikien kolmannessa finaalissa Tampereella. Classic nappasi kolmannen voittonsa lukemin 8-3 ja juhlii A-poikien Suomen mestaruutta.

Steelers sai peliin vahvan alun ja johti ensimmäisen erän jälkeen 2-0. Toisessa erässä kotijoukkue terästäytyi toisella kympillä ja vei erän maalein 4-1. Kolmas erä oli lopulta enää Classicin näytöstä ja joukkue varmisti mestaruuden iskemällä vielä neljästi. Viimeiset 30 minuuttia menivät tamperelaisille luvuin 7-0.

Tamperelaisten pistenikkareina häärivät 2+1 tehopisteet iskeneet Aaro Helin ja Konsta Tykkyläinen. Kaksi maalisyöttöä tarjoillut Joona Rantala oli pudotuspelien pistepörssin ykkönen tehoin 11+9.

Classic oli finaalisarjassa sangen ylivoimainen, sillä se voitti aiemmat kohtaamiset loppuluvuin 8-1 ja 7-2. SM-pronssin nappasi EräViikingit, joka kaatoi TPS:n viime viikonloppuna pelatussa pronssiottelussa lukemin 6-5.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Mestaruustunnelmia:

17 comments

  1. Kyllä on Classicilla hyvin pullat uunissa myös tulevaisuudessa ja tästäkin nipusta tulee moni pelaamaan pysyvästi edustuksessa vaikka edustukseen hommattaisiin seitsemän Kivilehtoa 😉

  2. Kovan työn ansaittu palkinto, onnittelut äijät , valmennus, ym porukka! Classic on paras!

  3. Onneks olkoon Clasulle, eihän tulosten valossa jää mitään kysymystä. Kuitenkin, Steelersinkin jätkät saa olla tyytyväisiä kauteensa, aivan uskomaton vuosi joukkueelle jonka ei pitänyt saavuttaa mitään. Hyvältä se jo pian tuntuu. Olis silti saanu käydä teräksiset edes yhen voiton klaaraamas

  4. Steelerssilläkin voisi siis olla tulossa hyviä junnuja ja puitteet ovat muutenkin hyvät. Nyt pitää vaan saada edustusjoukkue kuntoon ja sen voisi aloittaa kokeilemalla jotain valmentajaa joka ei ole läheltäkään Hämeenlinnaa.

  5. Samaa mieltä, lupaavia ja jo hyviä junnuja olisi teräsmiehillä käytössä jo nyt mutta jos peliajan päättää saunomisen taidot ja sillä solmitut kaverisuhteet niin kaikki tietää mihin se vie ja tänä vuonna on vienytkin jo

  6. Kyllä oli Steelerssin moke hyvä! Piti pystyssä joukkuetta viimeseen asti👍. Ei vaan riittänyt.

  7. Kiitos Steelers kaudesta ja onnittelut historiallisesta mitalista! Tulevaisuus on nuorella joukkueelta vahva. Kiitos valmennukselle ja kaikille taustajoukoille. Kiitos erityisesti nro 21.. 12 vuoden ajan uskollisesti samassa joukkueessa.. nyt kohti uusia tuulia!

  8. Mikä seura mahtaa taas viedä…menestynein seura tittelin tänäkin vuonna?

  9. ”Mikä seura mahtaa taas viedä…menestynein seura tittelin tänäkin vuonna?”

    Menestynein seura ei tule yllätyksenä, mutta Tampereen alue taitaa olla salibandyn keskus kun huomioidaan, että:

    – miesten ja naisten finaaleissa Classic
    – ASM: pojat Classic mestari ja tytöt: 4.
    – BSM: pojat Koovee finaalit ja tytöt: Pirkat mestari
    – C2: Classic mestari

    C1-ikäluokka jossa ei ole tamperelaista menestystä.

  10. Ei menestystä C1-ikäluokassa, mutta melko kovia C1-ikäluokan pelureita löytyy kyllä. Huhujen mukaan Classic on saamassa useamman U16 pelaajan riveihinsä ensi kauden Beehen. Huhut toki vain huhuja tässä vaiheessa.

  11. Jäljellä olevista poikien mestaruuskannuista toinen matkaa turkuun ja toinen espooseen

  12. että sentään vähä lohtua sinne rannikko seuduillekkin vielä tänävuonna

  13. Onnea Steelerssin a:lle! Nuoriahan nuo a-junnuikäiset ovat kaikki mutta Steelerssillä pelaajien keski-ikä esim. viimeisessä finaalissa oli kyllä vanhempi kuin Classicilla.