Liigat

Koovee panostaa nuorten kehittämiseen – palkkasi päätoimisen valmentajan

17.04.
2018
Liigat

Iivo Pantzar pyörsi päätöksensä Sveitsiin paluusta. Kuva: Esa Takalo.

Koovee julkaisi palkanneensa toimintaansa päätoimisen valmentajan, jonka tehtäviin kuuluu muun muassa nuorten pelaajien kokonaisvaltainen kehittäminen kohti miesten liigajoukkuetta.

Tehtävään nimettiin yksivuotisella sopimuksella Iivo Pantzar. Kooveen lajijohtajan pestiä viimeisen vuoden ajan hoitanut Pantzar toimi päättyneellä kaudella Kooveen A-poikien päävalmentajan. Edeltävät kaksi kautta hän valmensi Sveitsin miesten pääsarjassa Churissa. Aiemmin urallaan Pantzar on valmentanut muun muassa Kooveen juniorijoukkueita sekä toiminut Saksan miesten ja poikien maajoukkueiden valmennustehtävissä.

Kyseinen valmentajan työtehtävä on Kooveessa täysin uusi ja se on osa seuran tuoretta urheilupuolen toimintastrategiaa. Pantzar toimii työssään osana Kooveen miesten liigajoukkueen valmennustiimiä. Lisäksi hän kantaa päävalmentajavastuuta seuran A-poikien joukkueessa ja organisoi sekä toteuttaa Kooveen aamuharjoittelutoiminnan.

– Olen erittäin otettu siitä, että Koovee tarjosi minulle mahdollisuutta tehdä täysipäiväisesti valmentajan työtä. Harkitsin vakavissani paluuta Sveitsiin, mutta tämän työn tultua tarjolle suunnitelmat muuttuivat, Pantzar kommentoi Kooveen tiedotteessa.

– Täysipäiväinen keskittyminen valmentajan työhön antaa mahtavat ajalliset resurssit tarjota aivan uudenlaista valmennuksellista tukea miesten ja A-poikien pelaajille. Erittäin mielenkiintoista on myös päästä toimimaan seuramme nuorempien kykyjen kanssa aamuharjoittelun parissa, Pantzar jatkaa.

Viime kesänä Linnainmaalle valmistunut Kooveen oman halli AutoCenter Areena paransi huomattavasti ja Kooveen lajijohtaja Juri Jolkkonen painottaa, että seurassa halutaan nyt tehdä lisäpanostuksia myös valmennuksellisten resurssien osalta täydentämään tätä yhtälöä.

-Iivolla on laaja kokonaisvaltainen osaaminen valmentamiseen, ja loistavat näytöt nuorten pelaajien eteenpäin viemisestä. Pystymme nimityksen myötä tarjoamaan huippuluokan valmennuksen ja olosuhteet tavoitteellisille pelaajille, ja luonnollisesti Kooveessa ollaan erittäin tyytyväisiä Iivon päätökseen jatkaa meillä, Jolkkonen kommentoi ja jatkaa:

– Tämän valmentajanimityksen myötä myös miesten ja naisten liigajoukkueiden valmennus alkaa olla kasassa.

Koovee julkaisee valmennustiimit seuran tiedotteen mukaan vielä huhtikuun aikana.

Linkki:
Kooveen tiedote aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila