Kotietu piti – KrP toiseen välierävoittoon Raholassa

Valtteri Viitakoski maalasi kahdesti kolmannessa välierissä. Kuva: Esa Takalo

Valtteri Viitakoski maalasi kahdesti kolmannessa välierissä. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP ja Happee kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan välierissä Tampereen Raholassa. KrP oli ottelussa vahvempi loppuluvuin 5-2.

Happee sai vahvan alun otteluun, kun KrP:n Ville Kangasmäki komennettiin jäähylle ja Veli-Matti Hynynen laukoi vieraat johtoon ylivoimalla ajassa 3.39. Tasoitusmaali näki päivänvalon ajassa 11.30, kun Valtteri Viitakoski iski pallon verkkoon reboundista.

KrP:n kolmosvitja jatkoi vahvoja otteitaan, kun Mikko Laakso laukoi KrP:n johtoon ajassa 13.42 ja 2-1-luvuista mentiin ensimmäiselle erätauolle. Happee aloitti erän erittäin vahvasti, mutta KrP sai otetta peliin erän edetessä. Varsinkin loppua kohden peli oli kuitenkin tasaista. KrP:n kannalta posiviivista oli se, että peli virtaili enemmän päästä täähän alkuminuuttien jälkeen.

Jyväskyläläisten tasoitusmaali syntyi ajassa 31.08, kun Peter Kotilainen pelasi loistopaikan Asko Huismanille, joka ei erehtynyt. Toinen erä oli pitkälti tarkkaa vääntöä, mutta peli oli jonkin verran enemmän Happeen hallussa. Kolmanteen erään mentiin tasatilanteessa 2-2.

Kolmannen erän alkuminuuteilla Juuso Heikkinen sai jäähyn maasta pelaamisesta. KrP:n ylivoiman aikana Petri Kauko joutui rikkomaan kotijoukkueen pelaajaa maalipaikassa ja Henri Johansson pääsi yrittämään maalintekoa rankkarista. Maalipyssy ei erehtynyt ja KrP pääsi 3-2-johtoon ajassa 42.30.

Viitakoski iski ottelun toisen osumansa ylivoiman aikana ja kun pelikello näytti 43.14, niin KrP johti 4-2. Juuri ennen viimeisen kympin alkua Emil Eklund naulasi vastahyökkäyksestä KrP:n 5-2-johtoon. Happee sai ajassa 49.53 ylivoiman, mutta ei onnistunut maalinteossa hyvistä paikoista ja yrityksistä huolimatta. KrP käytti aikalisänsä ajassa 53.38.

Happee pelasi loppua kohden pitkiä aikoja ilman maalivahtia, mutta KrP puolusti erinomaisesti, eikä Happee päässyt parhaille mahdollisille tekopaikoille. Happee käytti oman aikalisänsä ajassa 58.10. Lisämaaleja ei kuitenkaan enää nähty.

Nokialaisten tehopelaajia olivat kolmosvitjan Viitakoski (2+0), Laakso (1+1) ja Eklund (1+1). Happeen Peter Kotilainen syötti vieraiden molemmat osumat.

KrP:n voitto rakentui vahvalle puolustuspelille ja erikoistilanteiden hyödyntämiselle. Nokialaisryhmä johtaa sarjaa 2-1 ja neljäs ottelu pelataan maanantaina Jyväskylässä. Superfinaaliin pääsy vaatii neljä voittoa.

Ottelutilastot

107 comments

  1. Kyllä oli taas tuomarit paikoin niin pihalla. Viitakoski sai mailasta päähän josta vihelletään aina vitonen. Mut ei tällä kertaa, onneks ei pahemmin käyny. Sit eräs nimeltä mainitsematon Happeen kestomussuttaja sais keskittyä enemmän peliin eikä pään aukomiseen.

  2. Jorma menee hoitoon sitkun Tuomala saa edes oven kiinni, Kauko kasvattaa hiukset ja Kotilaisella kestää pää.

  3. Ja aivan erilainen peli kuin Jykylässä. Nyt kasetti kesti, ei Kooärpee ei lähtenyt älyttömiin yhden äijän puskemisiin, vaan maltettiin pyörittää. Eikä avaus mennyt heti nousevalle kaverin pakille oman hyökkääjän vartoilelssa nurkissa.
    Krp on kotonaan paljon vaarallisempi kuin reissuissa, joissa toki muutenkin aina tahtoo rähjääntyä… Happee on tosi vaarallinen porukka, ja ainoastaan tuo maalin eteen tehty viiden aijän träååi (alempi kuin Tapparalla vastaava) esti kirin tällä kertaa.

    Manninen kyllä on huippuluokan pelimies, sen voi sanoa. Kuten Tikkakin. Ja lopettakaa Kotilaisen mollaaminen, pelaa ja raataa kuin muutkin.

    Tositaistelija tällä kertaa silti on Viitakoski. Se asenne. 95% jne vs. 110%

  4. Turha odotella happeen äijiä kotiin ne on kaikki viitakosken rintataskussa!

  5. KrP oli tänään reilusti joukkueena parempi. Viitakosken, Laakson ja ketjun muidenkin pelaajien kova työ tuotti jälleen tulosta. Johanssonin rankkari, Pohjosen loistava peli maalissa. Kaikkia tarvitaan. Happee liikkui hyvin, mutta kovimmat aseet oli nyt opittu torjumaan. Jännä sarja.

  6. Krp ei osaa ottaa kontaktia vastaan vaan aina inisee turhista tilanteista. Siellä kotilainenkin taklattiin ilman mitään jäähyä nii tommoset krp teatteri esitykset vois jätttää ihan omaan arvoonsa:D

  7. yrittää ettiä traktorin avaimia. Ja ihan oikeen vaan että kotilaiselle annettiin kovuutta, oppii seki oleen.

  8. Luojan kiitos tuomarit vaihtuvat seuraaviin peleihin. Kolme peliä vihelletty aivan täysin Nokialaisille, ei voi käsittää miten tällä tasolla tuollaista toimintaa katsellaan kolmen pelin verran.
    Onneksi sarja on ”vain” 2-1 tuomareista huolimatta, josko tulevissa peleissä pojat saisivat ratkoa paremmuuden jo keskenänsä ja samoilla säännöillä.
    Krp:n ongelma on se, että ovat fyysisesti heikompi joukkue, aina olkapää-olkapää -kontaktissa lentävät minne sattuu ja tuomarit ostavat jokaisen filmauksen.
    Joka tapauksessa krp oli tänään parempi, puolustuspelille varsinkin iso plussa krp:n suuntaan.
    Huomenna taas uusin eväin.

  9. Kuulin just et Happeen Pasi Kotilainen oli soittanu Salmelalle ja ilmoittanut ettei Krp:n faneja päästetä Jyväskylään maanantaina. VOI reppanat mitä touhua.

  10. Peli olisi ratkennut aiemmin krp:lle, jos happeen törkeyksistä olisi vihelletty niille kuuluvat vitoset ja kakkoset. Hoikkaselle sallitaan aivan omat säännöt. Nostan Härmälle kyllä hattua, että uskaltaa peluuttaa noin laajaa rinkiä ja porukan nuorimmat pelaa tärkeilläkin hetkillä.

  11. Paras asia on että noi tuomarit vaihtuu.Loppuu se Happeen mussutus ja saattaa olla , että Happeellekin vihelletään vitosia edes silloin kun osuu päähän ja kunnolla, niinkuin Viiitakoskea tänään. Kato spede hidastus ja mieti hetki minne suuntaan nää vihelsi.

  12. …että se hirviteatteri tarkoittaa Tikan sukelluksia, Kaukon mussutusta ja Kotilaisen kasetin hajoamisia.

  13. En noista muista tiedä mutta Kauko ei ainakaan petä yhdessäkään pelissä. Luulisi ettei oma joukkuekkaan arvosta sitä kitinää

  14. Kiintoisaa kuulla, että happee on vahvempi ja fyysisempi joukkue, kun tikka on heiltä ainoa jonka hauiksien ja pohkeiden ympärysmitat ovat yli 10cm

  15. Tuo Kaukon jatkuva mussuttaminen on kyllä aika kauheaa seurattavaa. Kai sitä ikääntymistä pitää kompensoida jollakin, kun jalat ja pää eivät enää pysy nuorempien matkassa.

  16. Ihan yhtälailla siellä krp mussutti ku happeekin. Ja mites se yks tilanne? Siellä ei tainnu edes päähän osua yhdessä tilanteessa maila mut piti silti teatteri laittaa pystyyn, eräs nimeltämainitsematon krp pelaaja.

  17. Onko oikeasti totta, että Pasi Kotilainen on kieltänyt KrP:n faniryhmää tulemasta maanantain peliin ?

  18. Ihan ulkopuolisen silmin olen välieräsarjaa katsonut ja Happee on kyllä harrastanut sellaista mussutusta tuomareille, että sitä sukelus ja valitus teatteria olen suurella myötähäpeällä seurannut. KrP:tä on rangaistu isolla kädellä ja reilusti ottaneet vastaan, vaikka ei ole oikeudenmukaisia jäähyt olleetkaan.

  19. Näin asia on. Mielenkiintoista nähdä minkä nojalla voi huomenna tuon toteuttaa.

  20. Eikö Happeella sinällään ole ihan oikeus antaa ihmisille porttikieltoja tapahtumiinsa? Mitkä ne perusteet sitten ovat, niin se on ihan toinen asia.

  21. Kyllä se Jonsku pitää paikkansa. Se on kato herkkää nyt.

  22. Eikös tässä nyt olisi Pääkallolle tutkivan journalismin paikka ? Aika ennenkuulumatonta Kotilaisen käytös, ja olisi varmasti kiinnostavaa kuulla moisen päätöksen perustelut.

  23. Kyllä se on totta että faniryhmää on kielletty tulemasta katsomoon.
    Ikävää koska laji kaipaa tälläistä. Ei henk.koht juttuja tai kiroilua. Noihin on syyllistynyt myös happeen omaryhmä.

    Kauko on hyvä ukko mutta kova höpöttämään tuomareille.

  24. Pelillisesti viihdyttävää koohotusta vailla järjen hiventä kentällä, katsomossa ja täällä Pääkallossa. Oikeita aitoja intohimoisia ihmisiä vailla liiallista kontrollia – ihan parasta! Tunteet vie ja järki on sitten vastassa voittajaa superfinaalissa. Mutta eihän sitä koskaan tiedä kun on vain yksi peli..

  25. ”Oikeita aitoja intohimoisia ihmisiä vailla liiallista kontrollia”
    Et sitten laske tuota porttikieltoa liialliseksi kontrolliksi?

  26. Osa-aikatukka Kauko on kyllä suurinta huumoria koko ukko mitä tiän. Mikäli Krp faneja ei päästetä peliin, on aika munatonta touhua Happeelta. Ja hereille nyt ne jotka väittää että näädälle päin vihelletty, päinvastoin 😀

  27. Ennenkuulumatonta, että vastustajan faniryhmältä evätään pääsy tapahtumaan, kun kyseessä ei kuitenkaan ole mikään huliganismi, uusnatsiryhmä tms. Toivotaan, että iltapäivälehdistö tarttuu asiaan.

  28. En usko porttikieltoon. Se tarkoittaisi pelaamista tyhjälle katsomolle, jos maksava katsoja ei pääse sisälle. Rajoitteita voidaan asettaa ”varustuksen” suhteen. Onhan näistä esimerkkejä isommista kisoista.

  29. Ihanaa huomata miten moni täällä on oikeasti täydellisen sokea sille, että tuomarit tosissaan yrittivät koko kolme peliä viheltää näädille.
    Jatkakaa vaan jos haluatte, mutta joskus aikuistunette sen verran että osaatte katsoa asiaa puolueettomasti ja huomaatte eron.
    Mitä porttikieltoon tulee, jos krp:n (virallinen?) faniryhmä näyttää lapsille keskisormea ja huutelee henkilökohtaisuuksia sekä kirosanoja jatkuvasti, ei ole kenenkään etu että heitä päästetään monnarille. Siitä ei voi Happeeta syyttää jos krp:n faniryhmäläiset ovat niin idiootteja.

  30. Toivotamme jatkossakin Happeen fanit tervetulleiksi Raholaan rumpuineen päivineen 🙂

  31. Voi jessus mitä mussutusta krp:n faneilta, törkeetä huutelua sekä pelleilyä katsomossa. Ja Kauko on kova äijä! Kyl siellä krp:n poikienkin suut kävi ja filmaukset oli mahtavia 😊

  32. Vielä sen verran pelistä että katsoin maalikoosteen ja jo siitä näki että krp:ltä jäi kaksi jäähyä viheltämättä, happeelle taas vihellettiin yksi turhaan ja se rankkari oli kanssa aivan turha. Vieläkö joku oikeasti kehtaa väittää ettei tuomarit koittaisi pelata näädille tätä sarjaa? Naurettavaa.

  33. Riitesuo hakkaa vastustajaa jalkaan erätauolla ja Pasi Kotilainen ei päästä vastustajan kannattajia katsomoon. Matti Nykänenkin vaikuttaa nerolta näihin veijareihin verrattuna. Banaanit mukaan ja tarjootte Pasi Kotilaiselle. Kyl se siitä leppyy. Luulin, että Peter on yksinkertaisin Kotilainen, mutta olen ollut näemmä väärässä 🙂

  34. Pääkallolle kiitos oikaisusta. Otan siinä tapauksessa nuo väitteeni liillisesta kontrolloimisesta takaisin. Ja hyvä että tuohon on otettu Happeestakin kantaa.

    Ei toki tarkoita sitä, etteikö olisi hyvä, jos KrP Supporters käyttäytyisi edes jotenkin ottelussa. Huolimatta siitä mitä ovat aiemmin tehneet.

  35. No tottakai pitää mussuttaa, mutta Kauko on siinä asiassa kunkku se on totta. Javierille. 2x5min Krp:lle on kyllä enemmänkin Happeen suosimista. Kyllä ne Hirvikannattajat ihan samalla tavalla huutelee ja kiroilee turha jeesustella.

  36. Tiedoks sulle Javier , että teidän tähtipelaaja näytti keskaria yleisölle edellisessä Raholan pelissä-Että sillee.

  37. Sitä saa mitä tilaa, jos Nokialaiset aloittavat, turha ulista kun annetaan samalla mitalla takaisin.
    Itse en ole kuullut että hirvikannattajat ensinnäkään vihaisivat Nokialaisia jostain syystä, saatika että kohdistaisivat vihaansa niihin pienimpiin katsojiin paikan päällä. Jos näin on tapahtunut Happeen kannattajien toimesta, on se surullista. Nokialaisilta se taitaa olla vain normaalia.

  38. Mites Javier se Huismanin maila Viitakosken kupoliin, vitonen vai kakkonen?

  39. Tarkentaja, ai se missä maila hipaisee päälaen hiuksia ja krp:n näätä filmaa lattialla että olisi osunut kasvoihin? Kyllä se krp:n filmitähti olisi kakkosella siitä mielestäni selvinnyt, mutta eipä vihelletty.

  40. Happee ilmoitti aluksi ettei päästä krp faneja katsomoonsa, mutta lopuksi veti sitten sanat takaisin ja hyvä niin.

  41. Sellanen reissu Näätäluolaan sitten. Krp oli kyl tänään hyvä, ei jaksa alottaa mistään tuomareista nyt mussuttaa. Parempi voitti
    ja pulinat pois. Krp supporters vaikutti olevan ihan hyvässä vedossa, tosin eipä sieltä alhaalta hirveesti mitään kuulunu kun hirvirumpujen vieressä istu. Jos se päänaukominen ”fanikulttuurista” sit loppuis hetkeks, eiköhän toi Happee raikunu raholassa ihan vakuuttavasti tänään. Huomenna mennään taas, katotaan murtuuko kotitaika tässä sarjassa kertaakaan.

  42. Se on justiinsa näin! Molempien joukkueiden fanit ovat eri tyyppisiä. Happeella perus ”happee tap, tap” joka kuului kyllä raholassa. Supporterssit taas koittavat sillä kauniilla suomalaisella äänellä laulaa ”chanttejään”. Toivottavasti ei nyt lähde enää lapasesta happeen ja supporterssin touhu! Muuten kyllä toivottavaa tuollainen ”fanittaminen” kun ei sitä salibandyssä suomessa oikeestaan ole…

  43. Luettuna aika kovin sanoin Peterille vastattiin tuohon syytökseen etteivät olleet näyttäneet keskaria missään kohtaan. Ja totta, jatkoaikamaalin jälkeen peter kävi itse kuumana ja joutui sanasotaan faniryhmään kuulumattoman fanin kanssa ja taisi kansainväliset käsimerkit heilua.

  44. Onko rumpujen soittaminen 60min pelin aikana fanikulttuuria. Enemmän häpesin tänään Raholassa. Älkää krp supporters te menkö tohon rumpuiluun liikaa. Kuka tahansa osaa soittaa rumpuja.

  45. Paljon mainostettu Häppeen lajikulttuuri. Riitesuo lyö vastustajaa vahingoittamustarkoituksessa polveen erätauolla. Pasi Kotilainen yrittää kulisseissa estää vastustajan faninryhmän pääsyn otteluihin, mutta kun se tulee julki esitetään jotain muuta ja Peeetteri näyttelee keskaria yleisölle. Pojat pojat, nyt kakki pois päästä ja pyytäkää lajilta anteeksi idiotismianne.

  46. Kyllä ”Javier”, juuri se mailaosuma päähän, jota Huisman käy kiireesti pyytelemässä anteeksi… Miksiköhän..?

    Ja nyt ihan tiedoksi, sählyssä ei filmaamisesta (kun tuomaristo sellaista havaitsee) vihelletä kakkosta…

  47. Javierille terveiset että kannattanee lukasta sääntökirjat uusiks. Esim. Krplle vihelletty rankkari, osa-aikatukka vetäs Johanssonille semmosen kepin maalin eessä kun ois päässy puttaa sisälle että ei mitään epäselvää. Ja myös jäi viheltämättä Mäenpään naamaan osunut maila. Ja kahdessa ekassa vihelletyt femmat, toinen oli korkee maila, ei kahta sanaa mutta henttosen polvitaklaus 😀 Ja eiköhä toi eilinen peli ratkennu siihen että Tuomalalle ois pitäny ampua rantapallol et olis saanu kiinni 😀

  48. Eikö tälle Jormalle voisi jo antaa bännejä tai poistaa nämä viestit? Missään viesteistä ei ole edes ripaustakaan rakentavaa keskustelua vaan viestit on pelkkiä provokatiivisia huuteluita ja henkilökohtaisuuksia pelaajia kohtaan. Huomaa, että hän yrittää vain päästä vastustajan parhaiden pelaajien pään sisään, mutta nämä viestit voisi jo laskea nettikiusaamiseksi..

  49. Itse asiassa kaikki Happeeseen kohdistuva negatiivinen kirjoittelu pitäisi bännätä. KRP:n kannattaminen Jyväskylässä pitäisi myös bännätä. Jäljelle jäisi vaan jyväskyläläinen ultrarakentava keskustelu ja fanittaminen.

  50. Enemmänkin kommentit sisältää havaintoja peleistä, mutta voihan ne joku ottaa provoinakin. Ettei vain p.kauko itse olisi lukemassa kommentteja kun noin tuntuu menevän ihon alle 😂

  51. Happeessa on pitkään hiertänyt tuo itkemisen kulttuuri mikä joukkueeseen on pesiytynyt. Monesti vielä yhdistyy törkeään sikailuun kun peli ei mene suunnitelmien mukaan. Erityisen surullista tuo on siksi, että kyseessä on aivan huippujoukkue.

  52. Jorman ja Javierin yksisilmäiset kommentit kumoavat toisensa. Kumpikin edustaa vain itseään – eivät nokialaisia eikä jyväskyläläisiä kannattajia. Onneksi maanantain pelin jälkeen saadaan uutta keskustelevaa. Jii-miehet voisivat meuhkata jossain muualla, koska täällä heidän asenteensa on jo käynyt selväksi.

  53. Ihan vinkkinä lukijat ja muut kommentoijat. Lukekaa noita kommenteja ihan puolueettomien lasien läpi. Ollan me säbähahmot varsin typerää ja yksinkertaista porukkaa. Ihan oikeasti lukekaa ne. Jotku muun muassa ihan oikeasti uskoo, että Kotilainen on kieltänyt KRP fanien tulemisen halliin. Nyt ihan oikeasti. Hävetkää. Ei edes Kotilainen ole niin urpo, että sen tekisi. Tämänkin sivuston taso laskee jatkuvasti huonotasoisten juttujen takia joita typerykset käy lukemassa ja provosoitumassa toisten typerysten kommenteista. Joku vajaaälyinen kirjoittaa kommentin ja joku toinen vähä-älyinen luulee, että se on joukkueen kirjoittama. Miettikää nyt ihan rauhassa onko näissä mitään järkeä.

  54. Rakentavaa keskustelua saadaan aikaan nimimerkin takaa poistumisella.

    Krp – Happee -ottelusarja on pleijareiden ainut mitä olen päässyt seuraamaan kokonaisuudessaan ja ainakin näiden pelien perusteella mailojen osumisesta päähän, miten lievästi tahansa, näyttää tulevan aikamoista teatteria.

    Mielestäni sählyn pelaajat kestävät pääsääntöisesti kontaktia hieman samaan tapaan kuin jääkiekkoilijat, mutta pääosumat näyttävät aiheuttavan jalkapalloilijoille tyypillisen vauvojen kanssa leikittävän kukkuluuruun.

  55. Mielestäni on hyvä pitää joukkueen puolia ja huutelukin on mielestäni tervettä ja hyvää kilpailua, mutta rajansa kaikella. En ikinä lähtisi toisten ihmisten ulkonäköä esimerkiksi kommentoimaan internetissä sillä se on törkeimpiä asioita mitä voi tehdä. Etenkin jos ihminen ei itse voi geeneille mitään ja hiukset harvenevat aikaisessa iässä. Ja ei, en ole Kauko enkä edes Happeen fani. Mielestäni käyttäytymisesi ei vain ole hyväksyttävää.

  56. Lisätään vielä sen verran, että vaikka pelaajat näyttävät olevan päänsä kunnosta huolissaan, suojalaseja ei juurikaan näy.

  57. Mielensäpahottajia taas liikenteessä… huhhuh. Pieni suunsoitto kuuluu niin kentälle kuin katsomoonkin ja myös näille kommenttipalstoille. Maailma ei oo nii sinisilmäne paikka. Näätä heittäen finaalin!

  58. Tämä krp:n polvitaklauksia viljelevä ja sukelteleva pullukka lienee kärkipäässä sarjan oksettavimpia pelaajia listattaessa.

  59. Pelaajien taipumus korostaa pääosumia johtuu yksinkertaisesti siitä että sääntökirja on aika julma noiden suhteen. Lisäksi ne menevät sataprosenttisesti tuomareilta ohi jos ei jää makoilemaan ja pitelemään naamaa. Itse kannattaisin mieluummin lätkätyyppistä 2+2min jäähyä noista kevyistä pääkontakteista.

  60. Hauska veikko tää Mäenpää😀. 1. Pitelee naamaansa Kaukon huitaisussa…osuko päähän? No ei lähelläkään. 2. Rähmällään laidan päällä, pitelee selkäänsä..huoltaja kiikuttaa jääpussia. Heppu kurkkii kainalonvälistä et näkeekö tumari et nyt mukamas sattuu….😀

  61. Jos nämä kaksi näätää mielestänne kuvottaa niin kyllä yksi iso oksennus on koko hirvilauma. Hirvenpaska lemuaa kovasti.

  62. No nyt tulee jo sellaista kommenttia, että ehkä olisi parempi sulkea koko kommentointi tästäkin uutisesta.

  63. Pystyyköhän Panu Kotilainen pelaamaan tänään? Näytti, että jalka meni vähintään poikki eilisessä pelissä kun juoksi vastustajaa pain.

  64. Tämä KRP faniryhmä on nyt siinä vedenjakajapisteessä, että pitää miettiä haluaako olla positiivinen omiaan kannustava ja tunnelmaa nostattava ryhmä, vai haluaako lähteä sillä linjalle että haukutaan vastustajaa ja mennään henkilökohtaisuuksiin tyyliin ”no one likes us, but we don’t care”. Pahaa pelkään että vahva halu olisi mennä jälkimmäiseen, koska omien kannustaminen ei sellaisenaan riitä, kun kiksit saadaa siitä että onnistutaan provosoimaan vastustajaa ja sen faneja.

  65. Voi herran jumala että jollain voi mennä tunteisiin kun vähän heitetään pilke silmäkulmassa jerryä, kokoajanhan tässä tulee puolin ja toisin metakkaa. Urheilu on aina herättäny tunteita ja aina tulee herättään, mut ei ny kannata nii herkkänahkanen olla että suorastaan suututaan kun mainitaan oheneva hiuskasvusto tms. Ja on muuten jännä että Kotilaisella kestää kasetti majupeleissä paremmin, johtunee siitä että ei oo vastustajien ja tuomareiden kanssa yhteistä kieltä mitä puhua 😀

  66. Hienoa, että ottelusarja on synnyttänyt tunteita ja keskustelua! Paljon mielummin tätä sarjaa kun Classic Indians sarjaa. Toivottavasti menisi seiskapeliin asti!

    Tänään on Jyväskylässä uusi tuomaripari tähän sarjaan ja hyvä niin. Mielestäni on puolin ja toisin mennyt selviä kakkosia ja molemmilta selviä vitosia ohi ja niistä on selvitty vapareilla. Toivottavasti uusi pari suoriutuu paremmin kuin edellinen.

  67. Kotilainen itse myöntää twitterissään sen että kyllä saa sittenkin krp supporters tulla Monnarille.

  68. Kun kirjoitetaan että ” kyllä saa sittenkin” niin tuosta saa käsityksen, että olisi ehkä kielletty mutta päätös peruttiin. Mutta näinhän ei ollut tilanne.

    Tosiasia on se, että aina on saanut tulla ja aina on ollut tervetullut. Tuo ”ei saa tulla” on täysin KRP-fanien tarkoituksellista väärinymmärtämistä millä haetaan pontta omalle toiminnalle.

  69. Tuomareista jaksetaan aina valittaa. Kuka mokomaa valitusta jaksaa lukea ? Ja ketä se kiinnostaa ? Pelaajat pelaa ja tuomarit tuomaroi. Eläkää sen mukaan.

  70. Sillehän ei kukaan mitään voi, jos päänkuori on tehty niin ohuista aineista että tyhmyys paistaa läpi. Näillä tyypeillä kumisaappaan pohjaan tatuoitu numero ei tarkoita kokoa, vaan ÄO:ää. Toki urheilukatsomojen perinteitä kunnioittaen kaikkien älämölöjen pitää saada mölistä sekava ulosantinsa katsomoissa eli onhan ne syyntakeettomatkin sinne hyväksyttävä. Mutta hei, syyntakeettomuuskaan ei vapauta vastuusta, jos käydään lapsille törkeilemään ja heitä ahdistelemaan….

  71. No soli melkosta näätärokkia John Jönkön pilkun jälkeen. Laaksolle *** viitakoskelle ** pohjoselle * ja kaukolle pari lampaanpersettä.

  72. Paikan päälle istumaan hiljaa. Maaleille voi antaa hillityt taputukset. Pelin jälkeen Pääkallon kommenttipalstalle meuhkaamaan ottelutapahtumasta, miten nakkimuki oli kallista, tuomarit vihelsi väärin, pelaajat eivät laittaneet hiuksiaan peliä varten, torjunnat tilastoitu väärin ja tasoerosta.

  73. Mitähän ne TAAS meistä ajattelee, kun katsomossa on kannustettu omia!! Kyllä on huonoa LAJIN KANNALTA. Ruutu+ ei näytä kohta pelin peliä ja jääkiekkolijatkin nauraa.

  74. Kyllä. Vaihtoehtoina on joko nimimerkki KULTTUURI:n mainitsema kärjistys tai idioottimainen käytös. Harmi ettei ole olemassa kultaista keskitietä missä voisi olla kannustusta asiallisesti ja tyylikkäästi.

  75. Mikä se on se kyltyyri, onko se vain pelkkä karikatyyri? Sivistynyt ihminenhän ei vulgaaristi taputa, nyökkäilee korkeintaan hillitysti ja hyväksyvästi. Ja kukapa valistunut nyt enää nakkimukeista piittaisi, no, soijanakkimukeista, ehkä. Ja ottaahan se se tietysti absoluuttiseen musiikkikorvaan jos tuomarin pilli on esimerkiksi alavireinen. Tosi häiritsevää! Onko vielä seuroja, joissa pelaajat laittavat itse hiuksensa! Karua!

  76. OK, eli KRP-fanit huutelevat täällä miten kaikki ymmärtää heitä väärin yms, kun he olivat tosiasiassa ne jotka vetivät herneen nenäänsä väärin ymmärtämällä.

    Onko tämä sitä ironiaa?

  77. Johan nyt on settiä taas.

    Ottamatta nyt huuteluihin kantaa kun en ole kuullut, niin pirun hienoa että on meteliä ja puhetta – koska se saa ihmiset kiinnostumaan lisää.

    Kuitenkin on sanottava se, että ”koska lätkä/futis-katsomoissa näin, niin kyllä meilläkin pitää kestää” on aika ontuva perustelu. Mä en näe mitään syytä, miksi säbäfanitus ei voisi ihan tietoisesti yrittää profiloitua napsun asiallisemmaksi kuin tuö lätkäkatsomoiden pahin örvellys.

  78. Hirviteatterin ja KrP Supportersin keskinäinen kisa on vähintäänkin yhtä tasainen kuin välieräsarja.

  79. Haluan kommentoida henkilökohtaisesti KrP:n fanien pääsyä maanantain Happee – KrP otteluun. Sain välittömästi sunnuntain KrP:n voitokkaan ottelun jälkeen Happeen toiminnanjohtajalta tekstiviestin, jonka mukaan KrP:n faneilla ei ole mitään asiaa Jyväskylään maanantaina. Tämän hän vahvisti hetkeä myöhemmin myös puhelinsoitolla, jossa asiasta käytiin rakentavahenkistä keskustelua. Tuntia myöhemmin Happee ilmoitti, että KrP-fanit ovat edelleen tervetulleita Monnerille. Pieni episodi kuuluu playoff-henkeen ja se on käsitelty puolin ja toisin hyvässä hengessä loppuun. Molemmat joukkueet keskittyvät nyt pelaamiseen ja eiköhän se paremmuus ratkea kentällä.

    Marko Salmela
    Nokian KrP
    Hallituksen pj.

  80. Harmi ettei organisaation virallinen twitter-tilin ylläpitävä sekä Akatemia-vastaava eivät osoittaneet samaa tyylitajua viestinnässään.

  81. Salmelan vastaus on tosiaankin tyylikäs. Samaa ei voi sanoa Pasi Kotilaisesta, joka jätti kertomatta kieltäneensä kahteen kertaan KrP Supportersilta pääsyn Monnarilta. Pietari pisti aikoinaan vielä kerran paremmaksi.

  82. ”Jotku muun muassa ihan oikeasti uskoo, että Kotilainen on kieltänyt KRP fanien tulemisen halliin. Nyt ihan oikeasti. Hävetkää. Ei edes Kotilainen ole niin urpo, että sen tekisi.”

  83. Jos KRP-fanien perusteluna on se, että voidaan huutaa mitä halutaan, niin toki Happeella on sama oikeus sitten tapahtuman järjestäjänä rajoittaa räkänokkien sisääntulon. Tämäkään ei ole laitonta siinä missä ei ole laitonta käyttäytyä kuin idiootti ihmisten ilmoilla.

  84. Tämä kommenttien taso on kyllä jäätävää 🙂 Molempien seurojen peli/kannustuskulttuuri on kyllä tunteisiin menevää. Mahtava sarjahan tämä on, kun juurikin nämä sekä kentällä että katsomossa suutaan soittavat ovat vastakkain. Pakko katsoa illan peli ehdottomasti!

  85. Onko yritti olla rakentava, mutta siinnä sivussa haukkui vahingossa Pasi Kotilaisen urpoksi, näin se välillä menee vaikka kuinka haluis olla rakentava.

  86. ”Hirviteatterin ja KrP Supportersin keskinäinen kisa on vähintäänkin yhtä tasainen kuin välieräsarja.” Sanoisin kyllä, että Mc Krp supporters vie wannabebännääjien nukketeatteria tällä hetkellä enemmän kun 2-1.

  87. Kohtahan tässä voi siirtyä kokonaan pois seuraamasta vauva.fi keskusteluita 🙂

  88. Olisi mielenkiintoista kuulla onko Nokian Krp täysillä faniryhmänsä takana? Siis kaiken sen ilmaisun osalta mitä faniryhmältä ulos tulee niin katsomossa kuin sen ulkopuolella.

  89. Jyväskylässä voi olla kuuma peli, jos se ei ratkea heti alkuun.
    Tulee mieleen viime vuosi, kun kyynärpäätä päähän ja mailaa haaruksiin.
    Ja niitä ei olisi saanut käsitellä.

  90. Miksi krpn pitäisi olla heidän takanaan jokaisessa heidän lausunnoissaan. Faniryhmähän on täysin itsenäisesti toimiva, eikä mitenkään krp:n seurana järjestämä? Näin olen käsittänyt. Mutta ymmärrän huolesi koska kaikilla muilla ”tunnelman ylläpitäjät, rumpalit” ovat seurojen järkkäämiä…

  91. Siksi – että Nokian Krp otti ”virallisesti” kantaa faniryhmänsä pääsyyn Jyväskylään. Tällöin on ovi avattu myös tälle keskustelulle – vai onko jotain syytä miksi ei olisi?

  92. Onko Happee täysin Peter Kotilaisen keskisormenheiluttelujen takana tai Riitesuon erätauolla tapahtuneen vastustajan mailalla lyömisen takana?

  93. Nyt osui vastakysymys väärään kohtaan – en ole Happeen enkä Krp:n kannattaja. Kysymys oli aivan aito kysymys Krp:lle – ei mikään provo.

  94. Kiinnostaisi tietää nimittäin juuri kyseinen asia.

  95. Olisin lisäksi erittäin aidosti kiinnostunut siitä, että onko Happee seurana tukemassa Pasi Kotilaisen yritystä kieltää kilpailevan joukkueen faniryhmän pääsyn Happeen kotipeleihin? Eli vastaako Happeen toiminnanjohtajan linja seuran linjaa.

  96. Katsoo kuntavaalien tulosta ja katsoo miten Jyväskylässä pahoitetaan mieli heti kaikesta niin ei kyllä yllätä 🙂

  97. Toiminnanjohtajien kisa näyttäisi tässä vaiheessa olevan 1-0 Krp:lle.

  98. Valtra tippuu kuten lätkässäkin.Ihme neitejä mutisemaan.Naisten liigaan😁

  99. Sanoisin, että toiminnanjohtajien kisa päättyi ekassa erässä täystyrmäykseen. Over and out. Kotilainen kannettiin kehästä ulos. Ei pitäisi lähteä täysin väärään sarjaan otteleen. Rehellisyyden nimissä nyt hävettää Kotilaisen puolesta oli sen verran heikko esitys.

  100. Ei kerkee, tarvii alkaa seuraamaan moneltako erään pelaajan osa-aikatukka tulee peliin mukaan ,jos hän aloittaa pelaamisen klo 18.30. Onko veikkauksia?

  101. Just tämmöiset kommentit mitä nimimerkki ”ONKO” esitti yläpuolella ovat hyvä esimerkki siitä, mitkä ovat toisten mielestä ihan asiallisia ja toisten mielestä eivät ihan niin asiallisia. Jos meininki on tämmöistä halleillakin, niin en yhtään ihmettele, että jotkut katsovat parhaimmaksi jäädä kotiin.

    Itse en ole näihin törmännyt aiemmin. Ja toivottavasti en törmää jatkossakaan. Ylläpito voisi täälläkin otta jonkunlaista kantaa ovatko nämä ihan jees.

  102. Näköjään nyt on poistettukin. Hyvää toimintaa ylläpidolta, kiitos!