Liigat

KrP nappasi osaamista naapuriseuroista – hyökkääjälupaus Classicista Nokialle

27.04.
2018
36 Kommenttia
4
Liigat

Tuukka Salo (vas.), Arvid Vonk ja Joona Rantala edustavat ensi kaudella KrP:ta. Kuva: Nokian KrP

Nokian KrP julkaisi perjantaina kolme uuttapelaajasopimusta. Puolustaja Tuukka Salo sekä hyökkääjä Joona Rantala siirtyvät Nokialle Suomen mestaruuden voittaneesta Classicista ja maalivahti Arvid Vonk Kooveesta.

Rantala, 19, kuuluu ikäluokkansa lahjakkaimpiin pelaajiin koko maailmassa. Sentteri pelasi viime kauden runkosarjassa 24 ottelua tehoin 7+8. Varsinkin runkosarjassa Rantala nähtiin kolmosvitjan keskellä, mutta kauden loppua kohden rooli pieneni ja hyökkääjä pelasi vähemmän.

Rantala on pelannut Salibandyliigassa yhteensä 58 peliä NST:ssä ja Classicisssa tehoin 30+13. Menneellä kaudella hän voitti myös A-poikien SM-kultaa ja juhli vuosi sitten nuorten maailmanmestaruutta.

Salo, 20, on ollut Classicin edustusjoukkueen mukana neljän kauden ajan, mutta rooli jäi melko pieneksi. Runkosarja ja pudotuspelit huomioiden otteluita on kertynyt 81 ja niissä tehopisteet 3+3. Salo on kolminkertainen Suomen mestari.

23-vuotias Vonk on jo melko kokenut maalivahti liigatasolla. Porista ponnistava veräjänvartija on ollut Kooveen ykköstorjuja viimeiset kaudet ja liigapelejä on kertynyt pudotuspelit huomioiden 116. Ensimmäisellä liigakaudellaan Vonk edusti FBT Poria.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen