Divarit

Lähes täydellinen kausi – Rangers nousi miesten Divariin

08.04.
2018
Divarit

Kirkkonummi Rangers nousi miesten Divariin. Kuva: Jyrki Paajanen

AC HaKi ja Kirkkonummi Rangers mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten Divarin karsinnoissa Vantaalla. Rangers oli ottelussa etevämpi maalein 11-4 ja varmisti nousun miesten Divariin.

Rangers naulasi 2-0-johtoon avauserässä ja ottelun puolivälin jälkeen vierasjoukkue johti jo 6-1. HaKi iski kuitenkin erässä vielä kolme maalia ja kolmoserään mentiin lukemissa 6-4.

Kolmannen erän ensimmäisellä kympillä Rangers lisäsi johtoa kahdella maalilla ja viimeisen kympin alkaessa Mikko Ollikainen sai hattutempun täyteen, joten vierasjoukkue johti maalein 9-4. Lopussa Rangers naulasi vielä kaksi osumaa tyhjään HaKi-reppuun.

Ranngers voitti ottelusarjan voitoin 2-0 ja juhlii nousua miesten Divariin. Joukkueen kausi oli huikaiseva, sillä Rangers hävisi ainoastaan yhden sarjaottelun (AC HaKi voitti jatkoajalla 5-4 marraskuussa). Kakkosdivisioonan runkosarjassa se teki 22 ottelussa 292 maalia ja päästi 84 osumaa. Ensimmäisen vaiheen Divarin karsinnoissa Pelicans kaatui voitoin 2-0.

Suomen Cupissa Rangers voitti eteläisen alueen mestaruuden ja onnistui muun muassa kaatamaan yksittäisessä ottelussa Salibandyliigassa pelaavan LASBin.

Pirkat ja Merikoski kohtasivat sunnuntaina miesten Divarin karsinnoissa. Pirkat oli ottelussa vahvempi maalein 12-8.

Merikoski johti peliä avauserän jälkeen 3-2. Samuli Kovan saama viiden minuutin jäähy käänsi pelin Pirkkain hyväksi, vaikka Merikoski iski kerran alivoimalla. Toinen erä meni kotijoukkueelle 5-2 ja kolmas erä maalein 5-3.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli 1+3 naulannut Antti Jaakkonen. Merikosken Niko Shnoro naulasi tehot 2+2. Ottelusarja on nyt tilanteessa 1-1 ja ratkaiseva kolmas ottelu pelataan lauantaina 14.4. Oulussa.

Miesten Divarin karsinnat:
Pirkat-Merikoski 12-8 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-1
AC Haki-Rangers 4-11 Ottelutilastot Rangers nousi Divariin otteluvoitoin 2-0.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen