Läpimurron tehnyt voimahyökkääjä jatkaa ”Näädissä” – seura julkaisi neljä jatkosopimusta

Valtteri Viitakoski (kesk.) jatkaa Nokialla. Kuva: Esa Takalo.

Valtteri Viitakoski (kesk.) jatkaa Nokialla. Kuva: Esa Takalo.

Nokian KrP on solminut jatkosopimukset Emil Eklundin, Mikko Laakson, Valtteri Viitakosken ja Vertti Wigrenin kanssa.

Valtteri Viitakoski teki todellisen liigaläpimurron miesten Salibandyliigassa kuluvalla kaudella ja nakutteli 23 maalia ja yhdeksän maalisyöttöä runkosarjassa. Voimahyökkääjä on onnistunut pudotuspeleissäkin 10 tehopisteen verran.

TPS:n A-junioreista kuluvaksi kaudeksi saapunut Eklund ei ollut aiemmin pelannut miesten Salibandyliigassa. Runkosarjassa tehopisteitä syntyi 3+3, mutta pudotuspeleissä ennen pronssipeliä hän on tehtaillut jo pisteet 4+5.

Vuosi sitten nuorten maailmanmestaruuden voittaneen Mikko Laakson alkukausi meni ohi loukkaantumisen vuoksi. Runkosarjassa syntyivät tehot 6+6 ja pudotuspeleissä tähän saakka pisteet 5+2. Lisäksi Laakso oli isossa roolissa nostamassa seuran A-junioreita SM-sarjaan viimeisissä peleissä

Classicista Nokialle siirtynyt Vertti Wigren sai KrP:n puolustuksessa selkeän roolin ja runkosarjassa Wigren merkkauttikin henkilökohtaisen piste-ennätyksensä 4+12. Pudotuspeleissä on syntynyt tähän mennessä kolme maalia ja kolme maalisyöttöä.

– Pojat näyttivät heti syksyllä ottaneensa askelia eteenpäin omalla urallaan ja halusimme rauhoittaa myös heidän tilanteensa ajoissa, joten teimme kaikille sopimukset hyvissä ajoin syksyllä. Kaikki neljä ovat olleet pudotuspeleissä meidän parhaimmistoamme, joten tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa kautta, joukkuetta manageri Marko Salmelan kanssa koonnut pelaajakoordinaattori Mika Myllyniemi sanoo Nokian KrP:n tiedotteessa.

Sopimusuutisia, niin uusia kiinnityksiä kuin jatkosopimuksiakin, on seuran mukaan tulossa lisää kauden jälkeen.

2 comments

  1. Viitakoski itselle uusi tuttavuus salibandyliigassa ja nousi Nokiasta kyllä heti lempipelaajaksi. Kovaluinen rouhija joka ei joka tilanteen jälkeen mussuta.