Liigat

LASB nappasi jälleen hyökkääjän ErVistä – ”Olimme kiinnostuneita Miskasta jo viime kesänä”

25.04.
2018
Liigat

Kuva: LASB edustus

LASB julkaisi keskiviikkona hyökkääjä Miska Mäkisen, 21, sopimuksen. Mäkinen siirtyy joukkueeseen EräViikingeistä.

Mäkinen on pelannut urallaan 86 liigapeliä runkosarjassa ja pudotuspeleissä tehoin 21+35. ErVin lisäksi laituri on edustanut Westend Indiansia ja Tapanilan Erää.

– Tosi hyvillä miettein LASBiin. LASBissa on hyvä ja nuori joukkue, joka haluaa mennä pelillisesti eteenpäin ja koen sopivani porukkaan hyvin mukaan. Koen että LASB on juuri oikea paikka itselleni tällä hetkellä ja tunnen paljon pelaajia etukäteen. Tiedän että joukkueessa on huikea yhteishenki ja mitä olen kuullut niin koko LASB- yhteisö on jotain todella ainutlaatuista. Näen että omat vahvuuteni auttavat LASBia ja samalla itseäni eteenpäin, Mäkinen kommentoi seuran sivuilla.

LASB hankki viime kesänä riveihinsä Tuure Ailion ja Joonatan Surakan ErVistä, ja molemmat pelaajat olivat menneen kauden avainpelaajia joukkueessa. Toiminnanjohtajan mukaan LASB oli kiinnostunut myös Mäkisestä jo vuosi sitten.

– Olimme kiinnostuneita Miskasta jo viime kesänä, mutta voimassa oleva sopimus EräViikinkien kanssa torppasi silloin jatkokeskustelut. Pallotaitava Mäkinen tuo meille lisää leveyttä ja laatua rosteriin. Olemme erittäin tyytyväisiä sopimuksen syntymisestä, Mika Virtanen valaisi.

LASBin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen