Liigat

Liiganousijalle uusi päävalmentaja – Mikko Lehti luotsaa ensi kauden Karhuja

04.04.
2018
Liigat

Mikko Lehti on Karhujen uusi pääkäskijä. Kuva: UrheiluSuomi.com

Viime viikonloppuna Divarin voittoa juhlinut Karhut julkaisi keskiviikkona ensi kauden valmennusryhmänsä. Pääkäskijäksi nousee Karhujen vanhemmissa junioreissa aiemmin valmentanut Mikko Lehti.

Valmennusryhmään kuuluvat myös Jani Vettenranta, Joni Hämäläinen, Kari Saha ja Mika Valkama. Saha vastaa eritoten maalivahtivalmennuksesta ja Valkaman vastuu on fysiikkavalmennuksessa.

– Uusi valmennus on taatusti ollut hieman tulisilla hiilillä kauden lopulla. Tapahtui täyskäännös ja lopulta nousimme Liigaan. Meillä on nuori ja nälkäinen ryhmä niin kaukalossa kuin se ulkopuolella. Itselläni on täysi luotto uuteen valmennustiimiin. Toivon, että saamme houkuteltua muutamia uusia vahvistuksia vielä joukkueeseen, kommentoi Karhujen puheenjohtaja Benjam Levola.

Lehdellä oli luonnollisesti hyvät fiilikset uudesta pestistään ja mies lupaili, että ensi kaudella nähdään rohkea Karhut.

– Me aiotaan olla rohkean pelin Karhut. Alusta lähtien pelaajia, peliä, valmentajia ja organisaatiota lähdetään oikeasti kehittämään eteenpäin. Emme halua lähteä Liigaan selviytymään ja puolustamaan. Tavoitteena ei ole olla hissijoukkue. Halutaan, että ollaan muutaman vuoden päästä jokaisen suomalaisen mielestä varteenotettava joukkue, Lehto sanoi Karhujen tiedotteessa.

Samassa tiedotteessa kerrottiin, että joukkueen riveissä jatkavat varmuudella hyökkääjä Markus Hautaoja, puolustajat Kalle Santanen, Tuomas Puisto ja Niko Järvenpää sekä maalivahti Rasmus Österman.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen