Divarit

M-Team jatkaa tutussa valmennuksessa – neljä pelaajaa teki jatkosopimuksen

24.04.
2018
Divarit

Sinipaitainen M-Team julkaisi tukun jatkosopimuksia. Kuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Divarissa pelaava M-Team ilmoitti jatkavansa kaudella 2018-19 tutun valmennuksen johdolla. Lisäksi seura on tehnyt neljä jatkosopimusta.

M-Teamin valmennusryhmässä nähdään ensi kaudellakin päävalmentaja Mika Heinonen apunaan valmentaja Jari Hamström. Pelaajista jatkosopimuksen ovat allekirjoittaneet Mikko Pasanen, Simo Paulaharju, Aki Mäkinen ja Eetu Erkkilä.

Menneellä kaudella Heinonen ja Hamström luotsasivat M-Teamin runkosarjan toiselle sijalle, mutta pudotuspeleissä matka päättyi välieriin Loviisan Toria vastaan. Jatkon tehneistä pelaajista Mikko Pasanen oli joukkueen sisäisen pistepörssin kolmas iskien 24 otteluun tehot 21+10=31. Pudotuspeleissä Pasanen iski M-Teamista eniten pisteitä, summaten neljään peliin seitsemän tehopistettä (5+2). 27-vuotias Pasanen tuo 178 liigaottelun kokemuksellaan rutiinia ja kokemusta nuorekkaaseen ryhmään.

Muut jatkajat ovat nuoriso-osastoa ja heistä nimekkäin on Simo Paulaharju. Vuonna 1999 syntynyt hyökkääjä voitti A-poikien SM-sarjan maalipörssin sarjanousija M-Teamin riveissä iskien 17 ottelussa 38 maalia ja auttaen joukkueensa suoraan säilymiseen SM-sarjassa. Hän oli koko sarjan pistepörssin neljäs, kokonaispistein 38+7. Edustusjoukkueen riveissä Paulaharju nakutteli runkosarjan 21 otteluun 28 tehopistettä ollen M-Teamin sisäisen pistepörssin neljäs.

Linkki:
M-Teamin uutinen aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila