Divarit

Merikosken vahva alku riitti voittoon asti – Oulussa juhlitaan divarinousua

14.04.
2018
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus Youtube-videosta

Merikoski SBT ja Pirkkalan Pirkat kohtasivat lauantaina miesten Divarin nousukarsintojen ratkaisevassa kolmannessa ottelussa Oulussa. Merikoski voitti kamppailun lukemin 5-3.

Merikoski aloitti vahvasti ja voitti ensimmäisen erän maalein 3-2. Toisen erän alkuminuuteilla Vesa Heikkisen kaksi maalia veivät kotijoukkueen jo kolmen maalin johtoasemaan. Erän puolivälin jälkeen Pirkat kavensi Mikko Kelkan osumalla.

Pirkat sai alivoimalla rankkarin ajassa 55.55, mutta Sami Yli-Korpela pysäytti Antti Jaakkosen yrityksen. Pirkat ei saanut myöskään käytettyä tasavajaan jälkeistä ylivoimaa hyödykseen. Ajassa 57.38 vierasryhmä käytti aikalisänsä ja pelasi loppuminuuteilla pitkälti ilman maalivahtia. Merikoski kesti vieraiden lopun myllyn ja varmisti nousun miesten Divariin otteluvoitoin 2-1.

Kotijoukkueen hahmoja olivat Heikkinen (2+2) ja Matti Viitajylhä (2+1). Pirkkain Tommi Ahola maalasi kahdesti ottelussa. Merikosken lisäksi Kirkkonummi Rangers nousi miesten Divariin karsintojen kautta.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen