Mieluisia sopimusuutisia SPV:lle – maalipyssy jatkaa punapaidoissa

Jari Hankkio jatkaa uraansa Seinäjoella. Kuva: Juha Käenmäki

Jari Hankkio jatkaa uraansa Seinäjoella. Kuva: Juha Käenmäki

SPV julkaisi perjantaina merkittävän jatkosopimuksen, kun Jari Hankkion, 26, jatkosopimus kaudesta 2018-19 näki päivänvalon.

Hankkio on kärsinyt pitkin uraansa erinäisistä vammoista ja menneellä kaudella marraskuussa tullut polvivamma katkaisi kauden. Laituri on ollut viimeisinä vuosina SPV:n tehopelaajia ja kaikkiaan 89 runkosarjan peliä ovat tuottaneet hurjat 139 tehopistettä (94+45).

Koko liigauransa punanuttuja edustanut Hankkio on juhlinut yhtä Suomen mestaruutta ja viime keväänä palkintokaappiin kertyi SM-pronssi. Miesten maajoukkueessa laituri on esiintynyt kahdesti.

Siipirikkoinen SPV putosi tänä keväänä puolivälierissä. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan pohjalaisporukka on vahvistumassa selkeästi tulevalle kaudelle varsinkin länsinaapurin suunnalta. Viime viikolla joukkue julkaisi avainpuolustaja Matias Veikkolan jatkosopimuksen.

25 comments

  1. Kaikki mahdolliset peukut ja muut ulokkeet pystyyn että loukkaantumiset oli nyt tässä.

  2. Kun kerran yleisesti on tiedossa, että SPV:lle on tulossa kovia vahvistuksia ensi kaudeksi. Eikö SPV:n kannattaisi julkaista supersopimukset pian? Saattaisi vauhdittaa kausarikampanjaa mukavasti….

  3. Kauankohan Kososen sopimuksen julkaisemista joudutaan odottamaan? Luulisi jotta tuollaisen panostuksen tehtyä haluaisi sopimuksen julkistaa mahdollisimman pian?

  4. Huutais kyllä hyvää rightin puolen hyökkääjää toi spveen joukkue..

  5. Sama polviko siellä kahdesti paukkunut? Ei lupaa hyvää jos näin….

  6. Eiköhän se ole niin, että Kososen kohdalla keskustelut ovat vielä kesken. Hakonen toki on aika pomminvarma, mutta saattaa siinäkin olla pikkuasioiden viilaamista.

  7. Hankkiolta meni tänä vuonna eri polvi kuin aiemmin. Toivotaan todella, että saisi pelata ehjänä ja terveenä koko kauden. Pystyis silloin tosissaan haastamaan Johanssonia pistepörssissä. Kyllä Speveen on huhujen mukaan tulossa Kososen ja Hakosen lisäksi pari uutta nimekästä hyökkääjääkin. Mutta odotellaan julkistuksia lisää….

  8. Kyllähän Kososen ja Hakosen sopimukset on olleet selviä jo pitkään. Vain julkistukset puuttuu. Muita sopimuksia viilataan vielä, mutta eiköhän sinne hyökkäykseenkin vielä yksi uusi Maju-jätkä ole tulossa.

  9. Fysiikkavalmentaja. Loukkaantumiset on valitettavia mutta tuolla loukkimäärällä ei voi enää olla kyse vain huonosta tuurista. Jossain mennään harjoittelussa metsään kun ukkoa on enemmän lasaretin kuin laatikon puolella.

  10. Spevellä on ihan asiansa osaava fysiikkavalmentaja. Samoilla opeilla on treenattu useampi vuosi, eikä mitään isompia loukkaantumisia ennen tätä vuotta (paitsi Hankkio) ole ollut. Edelleen väitän, että tänä vuonna kysymys on ollut huonosta tuurista. Lisäksi Seinäjoen urheilutalon lattian uusittua pinnoitetta on epäilty syylliseksi polvivammoihin. Uskon jopa siihen enemmän kuin väärään harjoitteluun.

  11. Uusi pinnoite urheilutalolla? Lattia uusittu muistaakseni 2008 tjsp… Onhan se toki pehmeä ja kun päälle laitetaan vielä liigamatto (jonka myös voisi uusia, karmeassa kunnossa Seinäjoella) niin on siinä nivelet kovilla. Sikäli olen kanssasi samaa mieltä.

  12. Mites kososen tulo nyt spv;hen kun he julkisti Rasmus Hasun sopimuksen??

  13. Ajatteleeko SPV HUHU, että Peliveljet lähtee kauteen yhdellä maalivahdilla, jonka pelikokemus on peräisin divarista?

  14. Kyllähän noiden polviloukkien aiheuttaja rupee oleen toi laji itsessään.. Vauhti on nii kova nykyään ja siihen päälle noi suunnanmuutokset ja kulmaan ajot yms. Toi on vaan niin ankara laji polville ja nilkoille.. vaikka kuinka täydellisesti treenaisit fysiikkaa nii vaara on aina olemas että jotain menee rikki

  15. Hankkiotakin voisi arvostaa taitavana pelaaja, jos ei olisi ihmisenä niin puupää. Lopettaisi ne jatkuvat tuomareille nillittämiset ja vastustajille irvailut ja keskittyisi siihen mitä osaa, eli pelaamiseen. Nykyinen Hankkio on pelkkä niljake jota ei voi muuta kuin inhota.

    ps. Siltaselta edellisessä viestissä kerrankin asiallinen reagointi annettuun palautteeseen, vaikka hieman kärkevä olikin. Propsit siitä.

  16. Pahoja loukkaantumisia Spv pelaajilla on eli onko muillakin vaivoja mitkä voivat vaikeuttaa seuran menestystä seuraavalla kaudella?

  17. Ensi kauden Spv:n maalivahdit ovat Kosonen, Hasu. Kivimäki ja Hannula Divarin Jymyyn.

    Omia junioreita nostetaan liigarinkiin. Pollari+Koskela? Ja nuorten maajoukkuemiehet.
    Kiviranta ja Malkamäki lopettavat liigatasolla. Myllymäki ja Koski? Toivon mukaan myös Karjala vaihtaa muihin maisemiin.

    Hankkio, Veikkola, Pelto-Arvo, Hakonen, Holopainen, Sieppi, Mustonen rakentavat hyvän rungon. Kuuselan rooli kapteenina nykyään isompi kun kentällä, mutta vahvistus edelleen.

    Ringinleventäjiä mutta isompaa roolia ottavia saisi olla Autio ja Keskinen. Kukko ja Urmas kuuluvat mun papereissa pelaavaan kuuteen pakkiin. Ja on Myllymäelle edelleen käyttöä raastajaosastolla.

    Kosken täytyy nostaa tasoa viimekaudesta, varsinkin jos huhut uusista hyökkääjistä pitää paikkaansa. Hakala, Rautio ja Koponen – ei käyttöä liigatasolla.

    Kivipeltoa kaipaisin suoralla sopimuksella Jymystä.

  18. Et siis pidä sellaisesta persoonasta, jollainen kuvittelet tietäväsi Hankkion olevan… Toisaalta melko yhdentekevää, jos analysoidaan salibandyn pelaaja Jari Hankkiota. Oman joukkueen ja omien fanien kannalta tärkeintä on, että pistää palloa verkkoon ahkerasti.

  19. Hankintojen perusteella alkaa taas raktorin perävaunu täyttyä pelireissuille ja SPV nousta tasolleen. Toivottavasti pystyy haastamaan Classicin pitkässä juoksussa.

  20. Vuosien varrella joukkueellinen omia a-nuorten sm-sajassa menestyneitä syrjäytetty.
    Muilla liigan kärkijoukklueilla entiset junnut joukkueidensa kantavia voimia.
    Koponen ulos ja uusi valmentaja kehiin.

  21. Mestaruusvuosien SPV:ssä ne kantavat voimat oli pelaajia, jotka olivat pelanneet seurassa junnuvuosista alkaen. Lisänä tietysti täsmävahvistuksia, kuten kaikilla liigaseuroilla. Mikään jengi ei pelaa pelkästään omilla kasvateilla. Toisaalta, onko se muka jotenkin parempaa tai arvokkaampaa menestystä, jos se tulee joukkueella, jossa on omista junioreista nostettuja pelaajia? Itse arvostan SPV:n tapaa saada jalkeille joukkue, joka taistelee lähes joka vuosi mitaleista. Kritiikistäsi huolimatta, Koponen on kuitenkin tämän vuosikymmenen menestynein liigavalmentaja ja tulee sitä olemaan vuosikymmenen loppuun asti.

  22. Nimenomaan olivat.nyt on aika vaihtaa valmentaja sekä uudistaa joukkue.lepoaikaa lisää.nykyjoukkueen jalka ei vaan enää riittänyt kun nuoriso rynnistää esiin

  23. Joukkuettahan ollaan uudistamassa…. Mutta miksi Koponen jättäisi omistamansa joukkueen uudistusten keskellä, kun rehellellisyyden nimissä ketään parempaa valmentajaa ei ole ainakaan seuran sisällä eikä kovin montaa ulkopuolellakaan, ainakaan vapaana olevia.

  24. Speven nimenhän vois vaihtaa.On ollut jo vuosia muukalaislegioona.
    Seveoldshappee