Nokian KrP kiinnitti kahdeksan omaa junioria liigamiehistöönsä tuleviksi kausiksi

Jere Mattila (valk.) jatkaa Nokialla ainakin seuraavat kaksi vuotta. Kuva: Juha Käenmäki.

Jere Mattila (valk.) jatkaa Nokialla ainakin seuraavat kaksi vuotta. Kuva: Juha Käenmäki.

Nokian KrP julkaisi kiinnittäneensä kahdeksan omaa junioriaan edustusjoukkueeseensa.

Nokian KrP on tehnyt kaksivuotiset sopimukset oman juniorituotantonsa -99-syntyneen Toni Jaakkolan sekä -00-syntyneiden Tomas Estovirran, Jere Mattilan, Anton Rothin, Sebastian Saariniemen, Mikko Santasen, Sami Savolaisen ja Elias Siiran kanssa.

Kaikki pelaajat ovat jo tämän kauden aikana harjoitelleet edustusjoukkueen mukana ja osa on ollut täysipainoisesti joukkueen arjessa. Seuran yhtenä tärkeänä tavoitteena kuluvalla kaudella oli nostaa A-juniorit SM-sarjaan ja sen suhteen kyseiset pelaajat olivat pääarkkitehtejä. Ensi kaudella pelaajia nähtäneenkin siis ensi kertaa KrP:n historiassa liigapelien ohella myös A-junioreiden SM-sarjakamppailuissa.

Pelaajista suurimman roolin kauden aikana edustusjoukkueen mukana on ansainnut puolustaja Jere Mattila, joka on pelannut 24 runkosarjan ottelun lisäksi kaikissa plaoyff-kamppailuissa tähän saakka. Myös Toni Jaakkola on ollut kokoonpanossa pudotuspeleissä runkosarjan lisäksi.

– Täytyy olla todella tyytyväinen, että kaikki pojat halusivat jatkaa ”Näädissä” ja uskovat täysillä meidän omaan juttuumme, vaikka kiinnostusta tämän tasoisille pojille löytyi myös ulkopuolelta. Tämänkin sopimuspelaajarykelmän ulkopuolella on hyviä poikia, eikä heitä ole todellakaan unohdettu, toteaa Nokian KrP:n pelaajakoordinaattori Mika Myllyniemi seuran nettisivuilla ja jatkaa:

– A-junioreiden SM-sarjaan nousu antaa meille aivan uusia eväitä junioripuolelle ja 2.divisioonajoukkueesta tehdään huomattavasti urheilullisempi ja parempi kehityspaikka, mitä se vielä oli. Myös B- ja C-junioreiden tilanne näyttää hyvältä ja kiinnostusta on kaikkiaan junioripuolelle eritavalla kuin aikaisemmin.

Linkki:
Nokian KrP:n uutinen aiheesta.

6 comments

  1. Loistava uutinen. Toivottavasti vielä kaikki kiinnitetyt junnut ja veska saavat ensi kaudella peliaikaa oikeesti. Ettei ole vaan näennäistä statusta ja varmistelua etteivät siirry muualle.

  2. Ei kai nyt muuten sopimuksia tehtäisi, jos ei pääsisi liigassa pelaamaan. Sitähän tuossa artikkelissa juuri mainittiin, että edustusjoukkueen kanssa on tehty sopimus. Ei kai sinne muuten vaan oteta näitä huippuja ellei heille ole käyttöä ihan jokaiselle jo ensi kauden rosterissa säännöllisesti.

  3. Tuskinpa kaikki säännöllisesti miehissä ens kaudella, lienee painopiste osalla asm

  4. KrP:llä tuntuu kulkevan ihan mukavasti vähän joka osa-alueella ja hyvä niin. Classiciin toki on vielä matkaa, mutta Kooveelle lyödään jo ihan kivasti painetta, joka on mielestäni pelkästään hyvä asia.