Liigat

Oilers vahvistuu monipuolisella pelaajalla – Keskitalo Sveitsistä Espooseen

12.04.
2018
12 Kommenttia
4
Liigat

Kalle Keskitalo (seisaalla nro. 7) nähdään ensi kaudella Heikki Luukkosen (oik.) joukkueessa. Kuva: Esa Takalo

Esport Oilers julkaisi keskiviikkona uuden pelaajasopimuksen. Puolustajana ja keskushyökkääjänä viihtyvä Kalle Keskitalo liittyy espoolaisten vahvuuteen Sveitsin liigan Chur Unihockeyn riveistä.

Keskitalon mukaan kausi ei mennyt ihan nappiin ja 24 ottelua tuottivat yhteensä tehopisteet 1+4.

– Kausi täällä Sveitsissä oli todella haasteellinen, mutta myös todella opettavainen. Kauden aikana meillä vaihtui päävalmentaja kolme kertaa, ja pelit ailahteli tosi paljon. Toivon kuitenkin Chur Unihockeylle kaikkea hyvää jatkoon tuleville kausille, Keskitalo kertasi Oilersin kotisivuilla.

Suomen liigassa 23-vuotias OLS-kasvatti edusti Nokian KrP:ta kolmen kauden ajan. Kaikkiaan 70 pelattua ottelua tuottivat tehot 20+20. Viime vuoden pudotuspeleissä Keskitalo maalasi kahdesti. Keskitalon arvo joukkueelle näkyy kuitenkin useimmiten muaalla kuin tehotilastoissa.

– Tosi hyvät ja odottavaiset fiilikset. Olen kuullut seurasta paljon hyvää ja jengi vaikuttaa todella hyvältä. Joukkueesta löytyy nuoruutta ja kokemusta ja uskon tämän olevan hyvä kombo, Keskitalo kommentoi tulevaa joukkuettaan.

Oilers-luotsi Heikki Luukkonen tuntee Keskitalon nuorten maajoukkueesta ja Nokian KrP:n ajoilta.

– Kalle on erinomainen joukkuepelaaja, jonka kanssa on helppoa löytää yhteinen sävel. Hän hoitaa tunnollisesti oman ruutunsa ja taipuu erilaisiin rooleihin. Pelilliset vahvuudet painottuvat puolustuspeliin, vaikka onhan Kalle joskus jonkun maalinkin räpännyt, Luukkonen suitsutti.

Oilers hankki aiemmin tänä keväänä hyökkääjä Justus Kainulaisen LASBista sekä puolustaja Antti Suomelan OLS:sta.

Oilersin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen