Juniorit

Salibandyliitto on mukana häirinnän vastaisessa kampanjassa

17.04.
2018
0 Kommenttia
1
Juniorit

Kuva: Jussi Ojala

Et ole yksin -palvelu vähentää ja ehkäisee epäasiallista käytöstä ja häirintää urheilussa.

Et ole yksin on Väestöliiton uusi palvelu, jonka tavoitteena on vähentää ja ennaltaehkäistä epäasiallista käytöstä ja häirintää urheilussa. Palvelu tarjoaa puhelimessa ja chatissa tukea, apua ja neuvontaa urheilua harrastaville nuorille, aikuisille, vanhemmille ja huoltajille. Väestöliiton ja urheilujärjestöjen yhteishankkeella pyritään takaamaan, että jokainen voi harrastaa urheilua turvassa.

Palvelussa ovat tällä hetkellä mukana: Suomen Jääkiekkoliitto, Suomen Koripalloliitto, Suomen Lentopalloliitto, Suomen Olympiakomitea, Suomen Palloliitto, Suomen Salibandyliitto, Suomen Uimaliitto, Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ja Suomen Voimisteluliitto.

Salibandyliitosta Et ole yksin -hanketta on ollut edistämässä kehityspäällikkö Kim Sällström.

– Salibandyliitto ei hyväksy minkäänlaista seksuaalista tai muutakaan häirintää ja tekee kaikkensa varmistaakseen, että lajin harrastamiseen ei kuulu kiusaaminen tai minkäänlainen häirintä, Sällström linjaa Salibandyliiton näkemyksen.

Hankkeen suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Lisää aiheesta

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.