Liigat

SB-Pro ja Classic voiton päässä Superfinaalista

08.04.
2018
Liigat

Classic oli jo toistamiseen askeleen edellä EräViikinkejä. Kuva: Jarmo Koskela

PSS ja SB-Pro mittasivat toisiaan sunnuntaina naisten Salibandyliigan välierissä. SB-Pro oli kamppailussa vahvempi loppuluvuin 3-2.

Ottelun avauserä oli maaliton ja ensimmäisen osuman naulasi SB-Pron Jaana Lirkki ajassa 33.36. PSS tuli kuitenkin tasoihin vielä samassa erässä. Mirja Hietamäki vei vieraat takaisin johtoon kolmoserän alussa ja viimeisen kympin alussa Ina Leminen iski 3-1-osuman.

Noin viisi minuuttia ennen loppua Annina Levälampi kavensi siirretyn rangaistuksen aikana, mutta Pron johto piti päätösvihellykseen asti. Pro johtaa välieräsarjaa voitoin 2-0 ja joukkueella on mahdollisuus varmistaa paikka Superfinaalissa ensi keskiviikon kolmannessa kohtaamisessa.

Toisessa välieräpelissä ErVi ja Classic mittasivat toisiaan Helsingissä. Classic oli ottelussa parempi maalein 9-3.

Ottelu oli alkuun sangen tasainen ja peli oli 1-1 vielä kamppailun puolivälissä. Kolmanteen erään mentiin kuitenkin Classicin 4-1-johdossa ja viimeisen erän mylly toi tamperelaisille lopulta selkeän voiton.

Classicin teholinkoja olivat eritoten Eliisa Alanko (3+1), Kristiina Kauppila (0+4) sekä Katri Luomaniemi (3+0). ErVin suorituminen ei jäänyt maalivahdista kiinni, sillä Laura Loisa pysäytti 29 laukausta.

Classic johtaa sarjaa voitoin 2-0 ja sillä on mahdollisuus edetä Superfinaaliin ensi keskiviikkona pelattavassa kolmannessa välieräpelissä.

Naisten Salibandyliigan välierät
PSS-SB-Pro 2-3 Ottelutilastot SB-Pro johtaa sarjaa voitoin 2-0.
ErVi-Classic 3-9 Ottelutilastot Classic johtaa sarjaa voitoin 2-0.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen