Divarit

Seinäjoella vaihdettiin maalivahdit keskenään – liigatorjuja Jymyn maalinsuulle

12.04.
2018
Divarit

Julius Kivimäki torjuu ensi kaudella Nurmon Jymyssä. Kuva: Juha Käenmäki.

Nurmon Jymy ilmoitti Facebook-sivuillaan tehneensä kaksi uutta sopimusta. Julius Kivimäki siirtyy Nurmoon Seinäjoen Peliveljistä ja Joonas Viitala jatkaa joukkueen toisena maalivahtina.

Kivimäelle, 27, on vuosien saatossa kertynyt jo 180 liigapeliä SPV:n paidassa. Hänet valittiin viime syksyn Champions Cupin parhaaksi maalivahdiksi ja tililtä löytyy kolme SM-kultaa. Maalivahtikaksikon täydentää jo pidempään Jymyä edustanut Joonas Viitala.

– Innolla odotan itselleni ihan uudenlaista haastetta. Ykkösdivaria olen pitänyt maalivahdille tietyiltä osin jopa haastavampana kuin liiga, ja on mielenkiintoista nähdä millaista se oikeasti on. Jymy on itselle tuttu seura muistakin lajeista kuin salibandysta, mutta viime vuodet olen kyllä tiiviisti seurannut sitä erinomaista työtä jota seurassa on tehty. Itse tahdon jatkaa tuota hyvää työtä, ja olla auttamassa Jymyä ottamaan seuraavaat askeleet eteenpäin, Kivimäki kommentoi Jymyn tiedotteessa.

Maalivahdit vaihtuivat Seinäjoen seudulla siis molempiin suuntiin, sillä jo aiemmin julkaistiin uutinen, jonka mukaan kaksi edellistä kautta Nurmon Jymyn tolppien välissä torjunut Rasmus Hasu edustaa ensi kaudella Peliveljiä.

Linkki:
Nurmon Jymyn Facebook-päivitys

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila