Liigat

SPV:lle toinenkin vahvistus Ruotsista – huippupuolustaja palaa Seinäjoelle

20.04.
2018
Liigat

Petri Hakonen edusti SPV:tä edellisen kerran kaudella 2015-16. Kuva: Juha Käenmäki.

Seinäjoen Peliveljet ilmoitti Facebook-sivuillaan tehneensä sopimuksen puolustaja Petri Hakosen kanssa.

Hakonen, 27, on pelannut kaksi edellistä kautta Ruotsin Superliigassa FC Helsingborgin paidassa. Sitä ennen puolustaja pelasi neljä kautta nimenomaan SPV:ssä. Miesten Salibandyliigassa Hakonen on edustanut myös Happeeta ja Classicia. Kaudella 2010-11 Hakonen pelasi Sveitsissä UHC Alligator Malansin paidassa.

Hakosen palkintokaapista löytyy kaksi SM-kultaa. Oikea käsi alhaalla pelaava ja kovalla laukauksella varustettu puolustaja on iskenyt Salibandyliigassa 132 pelaamaansa otteluun 102 tehopistettä. Pudotuspelejä on kertynyt vyölle 31 ja niissä pisteitä 15.

Jo aiemmin SPV hankki ruotsalaisesta Växjö Vipersista maalivahti Eero Kososen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila