Steelers kaatoi Torin Loviisassa – liigapaikka voiton päässä

Steelers voitti Loviisan Torin Loviisassa. Kuva: Esa Takalo

Steelers voitti Loviisan Torin Loviisassa. Kuva: Esa Takalo

Loviisan Tor ja Steelers mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten liigakarsintojen merkeissä Loviisassa. Steelers voitti kamppailun maalein 5-1.

Ville Lastikka vei vieraat johtoon avauserässä ja kyseessä oli ensimmäisen kaksikymppisen ainoa maali. Toisessa erässä Lastikka ja Nico Jonaeson veivät Steelersin 3-0-johtoon. Jesse Tolvasen ylivoimamaali varmisti sen, että kolmoserään mentiin lukemissa 3-1.

Kolmannessa erässä ensimmäinen osuma nähtiin ajassa 56.30, kun Timo Johansson vei Steelersin 4-1-johtoon. Heikki Hätönen iski vielä viimeisen naulan arkkuun neljä sekuntia ennen loppua.

Ottelun hahmo oli jälleen Lastikka, joka naulasi tehot 2+1. Jonaeson onnistui pistein 1+1 ja Markus Sipronen syötti kaksi maalia.

Steelers johtaa liigakarsintasarjaa voitoin 2-0. Ottelusarja on katkolla keskiviikkona Hämeenlinnassa.

Ottelutilastot

12 comments

  1. Aivan eri peli kuin eilen, näköjään sota paria miestä kaipasi. Toorilla tnään kaikki eväät tasoittaa sarja mutta steelers Lastikan verran juuri parempi.. Pillipiiparit kyllä aivan kuutamollla puolin ja toisin..

  2. Helpotus, kun sentään voittoja tulee ja mitä luultavammin myös sarjapaikka säilyy.
    Valmennus nyt ajattelee tulevaisuutta ja oli penkittänyt Viitalan ja Niemen.Eivät kai ole enään ensikauden suunnitelmissa. Parempi on antaa kokemusta ja peliaiakaa 30 vuotiaille pelaajille vaikka monta kuukautta treenaamattomille.

    Ykkös ja kolmoskenttä eivät saaneet mitään aikaseksi . Kakkonen nyt Lastikan henkilökohtaisilla taidoilla ratkoo pelit eduksi . Hyvä niin, sentään.

    Hämeenlinnassa pelataa myös ensi kaudella liigaa. Mutta mielenkiintoinen tulee olemaan kevät ja kesä siirtomarkkinoilla.

  3. Steelers selkeästi parempi tänään, vaikka Tor taisteli hyvin. Mutta ihmettelen suuresti että pistä nämä pillipiiparit on löydetty, ei sitten edes samalla sivulla pelin kanssa. Ja jos vertaa divarin finaalisarjan tuomareihin, niin ei sitten samalla vuosikymmenellä.

  4. Juuri näin ..he tekivät oikein kunnon pohjat tälle kaudelle.. Kuinka voivat vielä liigastatuksella nämä veijarit vihellellä….Näille Lidlin mannekiineille tulee ja kesäloma otollisen aikaan..näyttivät oikein kuinka liigassa Vihelletään..

  5. Jännä tosiaan seurata. Ketä lähtee Steelersistä vaikka joukkue säilyisi liigassa. Veikkaan Lastikka ainakin. Lasbista tulleista Saukkonen palaisiko Lahteen?

  6. Onko nimimerkillä ”Hämeestä” tietoa ketkä on tehnyt jatkopahvin Steelersiin tai ketä olisi tulossa? Ketä varmoja lähtijöitä? Outoa ettei joiltain liigajoukkueilta tule mitään tietoa, koska moni siirtyvä pohtii onko mitään järkeä siirtyä, jos kokoonpano ei ole lähelläkään liigatasoa.

  7. Steelers nyt säilyy liigassa sehän nyt on varmaan. Tasaeroa on sen verran, että Loviisahan ei kolmea voittoa ota peräkkäin.

    Eipä ole minulla ainakaan varmaa tietoa. Mutta jos on seurannut tätä kautta niin eipä ole vaikea arvailla lähtijöitä. Steelerssin ”nuorisokaartistahan” Hämeenlinnalaisia ei ole, kuin Viitala ja Aaltonen. Muuta ovat lähikunnista ( Aarnio taitaa olla pääkaupunkiseudulta )
    Eli kyllä sieltä on potenttiaallisia lähtijöitä todella monta . Tuskin on parikymppiset nuoret kovin innokkaita istumaan penkillä.
    Lastikallakaan ei taida olla, kuin vuoden sopari. Vanhemmasta kaartista tuskin muut kelpaavat muualle, kuin Johansson eli ne kyllä jäävät. Maalivahdeista toinen taitaa ainakin poistua muille maille.

    Tulijoista en ole kuullut edes huhua. Tuskin on ainakaa mitään ryntäystä tämän kauden ansiosta.

  8. lopeta D nyt toi täällä poraaminen ei kukaan jaksa enään.

  9. Onko Junnu#8 tietoa tuosta Lastikasta vai ihan vaan arvaus . Saukkonen pelannut todella vähän. Ilmeisesti on lähtijöissä.

  10. Ei ole Lastikasta varmaa tietoa. Mutta luulisi nyt herran haluavan menestyvään seuraan. Justus Kainulaisen kenttään Oilersiin. Tai sitten Joona Rantalan kenttään tekeen maaleja:D Ite uskon että Steelersin täytyy vahvistua merkittävästi. Että herra Hämeenlinnassa pysyy.