Liigat

Superfinaalin oikeudenjakajat ja varamiehet tulevat tässä

18.04.
2018
Liigat

Kuva: Esa Jokinen

Superfinaaliin on nimetty erotuomarit ja heille varahenkilöt sekä otteluvalvojat.

Lauantaina Hartwall Areenalla pelattavan Superfinaalin erotuomarit on nimetty. Miesten Superfinaalissa Classic – Happee jakavat oikeutta Mikko Alakare ja Vesa Vilkki. Naisten Superfinaalin Classic – SB-Pro viheltää kaksikko Timo Järvi – Pertti Kirsilä.

Osa tapahtuman erotuomaritoimintaa ovat myös otteluvalvojat. Miesten Superfinaalin otteluvalvojana toimii Anssi Tuomi ja naisten ottelussa Teemu Rannikko.

Eikä tässä vielä kaikki. Erotuomarikin on ihminen, ja ihminen saattaa sairastua tai muuten estyä saapumasta kauden huipennukseen. Siksi on nimetty myös varaerotuomariparit, jotka ovat miesten Superfinaalin varalle Thomas Ellis – Janne Sjögren ja naisissa Juhani Kirves – Henrik Snellman.

Iso peli on edessä jo perjantaina, kun Nokian KrP ja Westend Indians ratkovat, kumpi päättää kauden 2017 – 2018 kaikkien aikojen ensimmäiseen Salibandyliigan mitaliinsa. Pronssiotteluun on nimetty erotuomareiksi kaksikko Henri Heinola – Manu Marttinen ja otteluvalvojaksi Miikka Myllykangas.

Superfinaalin ohjelma

11:45 Ovilipunmyynti aukeaa
12:00 Sisäänkäynti Hartwall Arenalle aukeaa (käytössä 1. kerroksen sisäänkäynti)
12:30 Katsomoiden ovet avautuvat
13:10 Pre-game show
13:30 Naisten Superfinaali Classic – SB-Pro
16:10 Pre-game show
16:30 Miesten Superfinaali Classic – Happee

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen