Divarit

Tyrmäys Divarin putoamiskarsinnoissa – Tiikerit otti kiinnityksen sarjapaikkaan

05.04.
2018
Divarit

Punapaitainen Tikkurilan Tiikerit on voiton päässä Divarissa säilymisestä. Kuva: Jarmo Koskela

Tikkurilan Tiikerit vei nimiinsä Divarin putoamiskarsintojen avausottelun numeroin 2–6 EräViikingit Akatemiaa vastaan. Paras kolmesta -systeemillä pelattava sarja on nyt katkolla vantaalaisille.

Maalittoman avauserän jälkeen Tiikerit avasi hanat ajassa 33.20 Tomi Palinin toimesta. Puoli minuuttia myöhemmin Joakim Lund muutti eron kahteen maaliin.

Päätöserässä vantaalaisryhmä näytti menevän menojaan. Toni Kaltevan ja Juuso Salon osumilla tilanne vaihtui 0–5:een, mikä pakotti EräViikingit Akatemian ottamaan maalivahdin pois vielä viimeiseksi vajaaksi kymmeneksi minuutiksi.

Kavennus jäi kuitenkin vielä tekemättä ennen kuin Tiikerit osui jälleen. Tehot 2+1 viimeistellyt Salo laukoi rankkarista illan toisen osumansa, ja tilanne oli jo 0–6, kun pelikellossa oli jäljellä vajaat viisi minuuttia.

Viimeisillä hetkillä Joonatan Lindholm ja Petri Kuitunen kaunistelivat numeroita isännille. Niistä huolimatta EV Akatemia sai kokea kotitappion ja lähtee pelaamaan seuraavaa ottelua selkä seinää vasten. Seuraava tappio lähettäisi sen ensi kaudeksi alemmalle sarjatasolle.

Joukkueet kohtaavat toisen karsintaottelun merkeissä Vantaalla sunnuntaina.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen