Tyrmäys Divarin putoamiskarsinnoissa – Tiikerit otti kiinnityksen sarjapaikkaan

Punapaitainen Tikkurilan Tiikerit on voiton päässä Divarissa säilymisestä. Kuva: Jarmo Koskela

Punapaitainen Tikkurilan Tiikerit on voiton päässä Divarissa säilymisestä. Kuva: Jarmo Koskela

Tikkurilan Tiikerit vei nimiinsä Divarin putoamiskarsintojen avausottelun numeroin 2–6 EräViikingit Akatemiaa vastaan. Paras kolmesta -systeemillä pelattava sarja on nyt katkolla vantaalaisille.

Maalittoman avauserän jälkeen Tiikerit avasi hanat ajassa 33.20 Tomi Palinin toimesta. Puoli minuuttia myöhemmin Joakim Lund muutti eron kahteen maaliin.

Päätöserässä vantaalaisryhmä näytti menevän menojaan. Toni Kaltevan ja Juuso Salon osumilla tilanne vaihtui 0–5:een, mikä pakotti EräViikingit Akatemian ottamaan maalivahdin pois vielä viimeiseksi vajaaksi kymmeneksi minuutiksi.

Kavennus jäi kuitenkin vielä tekemättä ennen kuin Tiikerit osui jälleen. Tehot 2+1 viimeistellyt Salo laukoi rankkarista illan toisen osumansa, ja tilanne oli jo 0–6, kun pelikellossa oli jäljellä vajaat viisi minuuttia.

Viimeisillä hetkillä Joonatan Lindholm ja Petri Kuitunen kaunistelivat numeroita isännille. Niistä huolimatta EV Akatemia sai kokea kotitappion ja lähtee pelaamaan seuraavaa ottelua selkä seinää vasten. Seuraava tappio lähettäisi sen ensi kaudeksi alemmalle sarjatasolle.

Joukkueet kohtaavat toisen karsintaottelun merkeissä Vantaalla sunnuntaina.

Ottelutilastot

16 comments

  1. Siistiä kun ensikaudella divarissa ei tarvitse enää katella Ervin lastentarhajoukkuetta ja tyhjiä puupenkkejä! Sunnuntaina poikki.

  2. Siistiä kun ei pääse pelaamaan vaan värvätyt pelaajat pelaa. Ensikaudella ei tarvitse Tiikereissä ollakkaan. TAISTELE ERVI!

  3. Tossut nyt hyvin kuivumaan,. Perjantaina pelataan A junnujen mitallista..

  4. Eikös Tiikerit mene samalla vanhalla joukkueella mikä heillä oli viime kaudella 2 divarissa? Ei taida ”värvättyjä” olla kuin 2 tiikereiden b junnua 😊 Heitäkin tänää pelissä vain 1 pelaamassa..

  5. Taisi olla kesälomafiilis päällä niin Ervin pelaajilla mutta myös hiljaisella, väsyneellä kotiyleisöllä. Sunnuntaina saa onneksi kunnon tunnelmaa, ja toivon mukaan yhtä hyvän taistelun Tiikereiltä kuin tänään.

  6. Aijaijai, Tiikerien Mäk Gälis on päästetty irti nii alkaa heti voittoja tulls!

  7. Joakim Lund floppi sun mielestä? Ootko ollut silmät kiinni koko elämäs ajan?

  8. Milläs perusteella lundilla ei riitä? Oli eilen yksi ottelun viihdyttävämpiä pelaajia todella sähäkkä ja vaarallinen sekä pystyi tekemään tehot isoon paikkaan. Ervi akatemian ”tähtijunnuista” jokainen jäi kyllä pimentoon aivan sama kuinka sinisten lasien läpi sinä peliä katsoit. Lindholm ei yksinkertaisesti saanut yhtään mitään aikaan kaikki vedot peittoihin ja sikaili vielä. U19 Salmi jäi myös todella vaisuksi joten ehkä jätät spekuloinnit tähän taisit olla aivan eri ottelussa eilen?

  9. Lauri rihu (punainen kuvassa) on mun lempipelaaja. Hieno mies ja loistava pallotatsi. Kuusi Jallua JE!

  10. Mitenkähän käy, jos Ervi Akatemia (erillinen seura tippuu)? Loppuuko seuran toiminta? Onko joukkueessa riittävästi virallisia omia (farmi- ja R-pelaajia ei lasketa) jotka jatkavat seuraavalla kaudella, jotta joukkueen paikan edes voisi siirtää ErVille?

  11. Floppi taitaa olla joku katkera erviläinen, ottaa varmasti päähän kun karvaton kolli vie omia kun märkää rättiä😂

  12. Vastaus flopille 😀 taitaa jätkää syödä vähän kun lund jätti eräviikingit ja siirtyi tiikeripaitaan. Eräviikingit kiinnostaa jätkiä sen kauden kaks ja sen jälkeen haluavat pois sieltä