Liigat

Video: B-poikien ratkaiseva finaali pelataan tiistaina – tarjolla suora lähetys

17.04.
2018
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

B-poikien SM-finaalit ovat nyt otteluvoittojen suhteen tilanteessa 1-1. Ratkaiseva kolmas finaali pelataan tiistaina Tampereella.

Koovee voitti ensimmäisessä kamppailussa Oilers NG:n kotonaan maalein 6-2, mutta Oilers tasasi puntit kotikentällään sunnuntaina voittamalla 4-3. Tapiolassa oli sunnuntaina 485 katsojaa ja tiistain ratkaisuotteluun odotetaan kohtalaisen korkeaa yleisömäärää.

KVTV lähettää ottelun suorana kuten aiemmatkin kamppailut ja lähetys avautuu noin klo 18.10. Sitä odotellessa voi katsoa edellisten kamppailuiden maalikoosteet ja Kooveen Youtube-kanavalta löytyy myös kokonaiset ottelut.

Myös B-tyttöjen finaalit ovat katkolla tiistaina. Ensimmäisessä osaottelussa Pirkat möyhensi Loiston peräti maalein 18-3. Turussa pelattava kamppailu alkaa klo 18.30. Jos ottelusarja ei ratkea tiistaina, niin kolmas ja ratkaiseva ottelu mitellään keskiviikkona Pirkkalassa klo 18.45 alkaen.

Ensimmäisen finaalin maalikooste:

Toisen finaalin maalikooste:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen