Liigat

Video: Classicin vapaalyöntikuvio yllätti Happeen – vahva toinen erä johti voittoon

23.04.
2018
Liigat

Kuva: Jarmo Koskela

Tampereen Classic ja Jyväskylän Happee mittasivat toisiaan lauantaina miesten Salibandyliigan Superfinaalissa. Classic vei ottelusta voiton maalein 6-2 ja nappasi kolmannen perättäisen Suomen mestaruutensa.

Happee aloitti pelin hyvin ja karkasi 2-0-johtoon ensimmäisellä kympillä Paul Kotilaisen ja Joel Lahden maaleilla. Toisessa erässä nähtiin kuitenkin toisenlainen Classic. Eemeli Salin osui ensin kahdesti erän ensimmäisellä kympillä ja syötti johtomaalin kun noin viisi minuuttia erää oli jäljellä. Sami Johanssonin 4-2-maali syntyi vielä toisessa erässä.

Classic piti johtonsa tiiviin puolustuksen ja pallonhallinnan ansiosta. Jussi Piha ja Oskari Heikkilä osuivat vielä tyhjään Happee-maaliin. Ottelun hahmo oli 2+1 iskenyt Salin ja otsikossa mainittu osuma oli miehen 2-2-tasoitusmaali. Janne Lamminen syötti kamppailussa kaksi maalia. Voitto oli tamperelaisten 33. putkeen Salibandyliigassa.

Jarmo Koskelan ottelukuvat
Salibandyliigan ottelukuvat
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen