Liigat

Video: Divarin kovin tuuletteja SPV:n riveihin – alakerran luutija jatkaa joukkueessa

19.04.
2018
Liigat

Henri Urmas jatkaa SPV:ssä. Kuva: Juha Käenmäki

SPV julkaisi menneellä viikolla uuden pelaajasopimuksen ja yhden jatkosopimuksen. Uutena pelaajana ryhmään kiinnitettiin Nurmon Jymyn puolustaja Ville Rynnäs.

Rynnäs, 32, on pelannut yhteensä 184 Divarin runkosarjan ja pudotuspelien ottelua Sbandyssa, Karhuissa, Blue Foxissa ja Jymyssä. Pelaamissaan otteluissa pisteet 35+50 iskenyt Rynnäs on tullut tunnetuksi erityisesti riehakkaista tuuletuksistaan.

Jatkosopimuksen tehnyt pelaaja on myös puolustaja, sillä alakerran luottomies Henri Urmas, 28, jatkaa seinäjokelaisten paidassa. Urmas on pelannut SPV:n riveissä yhteensä 266 runkosarjan ja pudotuspelien ottelua. Tehopisteitä on syntynyt 40+39 ja Urmas on saavuttanut pohjalaisten paidassa kolme SM-kultaa, ja kaksi SM-pronssia.

Rynnäksen esittelyvideo:

Urmaksen video:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen