Liigat

Video: Hirvivaara! Hynyseltä ja Panu Kotilaiselta suorastaan röyhkeän viileät viimeistelyt

14.04.
2018
Liigat

Peter Kotilaista on hehkutettu aiheesta, mutta myös Panu Kotilainen pelaa elämänsä kevättä tällä hetkellä. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP ja Happee kohtasivat perjantaina viidennessä välieräpelissä Tampereen Raholassa. Happee voitti kamppailun maalein 9-3.

Ensimmäinen erä oli varovaisin, ja Happee johti peliä 1-0, joskin Happee oli kaksikymppisellä selvästi niskan päällä. Toisessa erässä Happee pelasi hurmiossa, ja viimeiselle kaksikymppiselle lähdettiin 7-0-tilanteessa, jota kotijoukkue ei saanut kurottua.

Happeen avainpelaajia olivat Peter Kotilainen (2+2) ja Jami Manninen (0+3). Peter Kotilainen jakaa nyt pudotuspelien pistepörssin kärkisijan (7+16=23) yhdessä KrP:n Henri Johanssonin kanssa, jolla on kuitenkin enemmän tehtyjä maaleja. Komeista suorituksista vastasivat myös muun muassa Panu Kotilainen (ajassa 1.53 eteenpäin) ja Veli-Matti Hynynen (3.15 eteenpäin). Kahdesti osunut Panu Kotilainen on myös mainiossa kevätvireessä, sillä pisteet 5+4 ovat miehen henkilökohtainen ennätys pudotuspeleissä.

Happee johtaa sarjaa voitoin 3-2 ja se voi edetä lauantaina Superfinaaliin. Ottelu pelataan Jyväskylän jäähallissa klo 17 eteenpäin.

Ottelutilastot
Esa Jokisen ottelukuvat
Esa Takalon ottelukuvat

Lehdistötilaisuus:

Maalikooste:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen