Divarit

Video: Karhut juhli liiganousua ennätysyleisön edessä kotihallissaan

04.04.
2018
Divarit

Matti Rössi on juuri iskenyt Porin Karhut miesten Salibandyliigaan. Kuva: Tero Hämäläinen / UrheiluSuomi.com.

Porin Karhut nousi miesten Salibandyliigaan menneenä viikonloppuna, kun se kaatoi jatkoajalla Loviisan Torin maalein 6-5. Koko sarjan Karhut vei neljässä ottelussa voitoin 3-1.

Karhut oli ottelussa pinteessä, sillä vielä kolmannessa erässä Loviisan Tor johti ottelua 5-1. Karhujen 5-2 -kavennuksen jälkeen porilaiset hivuttautuivat kuitenkin nopeasti maali maalilta lähemmäs ja lopulta tasoitti ottelun ajassa 57:43.

Jatkoajalla Loviisan Torille ilmaantui loistava maalintekopaikka kaksi vastaan yksi -hyökkäyksen päätteeksi, kun Jesse Tolvanen pelasi Conny Lindblomille pallon maalin eteen. Rasmus Österman onnistui kuitenkin venyttämään itsensä pallon tielle ja Karhut välttyi vastaiskulta. Tilanne näkyy videolla ajassa 7:35.

Hetkeä myöhemmin puolestaan porilaiset lähtivät vastaiskuun. Juha Tikka pelasi pallon Matti Rössille, joka ampui pallon Tor-puolustajan jaloista riman alle ja näin Karhut nousi Salibandyliigaan Porin Urheilutalon ennätysyleisön – 1247 katsojaa – läsnäollessa. Tilanne ja voitonjuhlat näkyvät videolla kohdasta 8:15 eteenpäin.

Karhujen tehokkaimmat ottelussa olivat 1+1 -tehoin onnistuneen Rössin lisäksi kaksi maalia tehnyt Aapo Tamminen, sekä kaksi osumaa alustanut nuori Eero Harjula. Loviisalta tehoihin 1+1 ylsivät Julle Sumén ja Nicolas Malmberg.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila