KrP:n kolmosvitja on onnistunut hyvin välierissä. Kuva: Juhani Järvenpää

Nokian KrP ja Happee mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten Salibandyliigan kolmannessa välieräpelissä Tampereen Raholassa. KrP oli ottelussa etevämpi maalein 5-2.

Kotijoukkue johti peliä 2-1 ensimmäisen erän jälkeen, vaikka Happee aloittikin hyvin. Happee tuli tasoihin toisen erän aikana ja tasatilanteessa 2-2 mentiin päätöserään. KrP iski rankkarista 3-2-maalin ja lisäsi johtoa ylivoimalla kolmoserän alussa. Emil Eklundin 5-2-maali ajassa 49.30 jäi viimeiseksi, vaikka Happee pääsi myllyttämään hyvin viimeisellä kympillä.

Nokialaisten tehokkaimpia olivat Eklund (1+1), Viitakoski (2+0) ja Mikko Laakso (1+1). Ottelun kooste kannattaa katsoa alusta loppuun, sillä tapahtumia piisasi maalien lisäksi.

KrP johtaa sarjaa voitoin 2-1. Neljäs ottelu mitellään maanantaina Jyväskylässä ja Superfinaliin pääsy vaatii neljä voittoa.