Video: Lastikka ja Jonaeson jatkoivat vahvoja otteitaan – Steelers voiton päässä liigapaikasta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Loviisan Tor isännöi Hämeenlinnan Steelersiä sunnuntaina miesten liigakarsinnassa. Steelers oli ottelussa etevämpi maalein 5-1.

Hämeenlinnalaisjoukkueen voiton takuumiehiä olivat tutut nimet. Ville Lastikka iski pisteet 2+1, Nico Jonaeson tehot 1+1 ja Markus Sipronen syötti kaksi maalia. Steelers on pelannut nyt yhteensä seitsemän karsinta- tai playout-peliä ja Jonaeson (5+10) sekä Lastikka (11+3) ovat olleet joukkueen menestyksen kannalta olennaisessa roolissa.

Steelers johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0 ja joukkueella on mahdollisuus varmistaa ensi kauden liigapaikka keskiviikkona Hämeenlinnassa.

Ottelutilastot

4 comments

  1. todella outo jäähy tolvaselle pelin lopussa. luulisi, että tuomarit viheltävät sillä perusteella minkä he näkevät, mutta ei ilmeisesti tuosta. tolvanen kävele rauhallisesti omalle vaihtopenkille ja matkalla sinne steelersin pelaaja kaatuu hänen jalkoihin, en voi millään ymmärtää, miten tilannetta voisi tulkita tolvasen rikkeeksi – ellei tee johtopäätöksiä pelkästään steelersin pelaajan reaktiosta. tuntuu jotenkin ylimieliseltä tuomarointia.

  2. Jos nyt katsoo jalkojen liikettä Tolvasella, huomaa myös kuinka pieni ns” kampitus” liike näkyy videolla.

  3. Tekeehän Tolvanen tuossa selvän liikkeen jalallaan ja potkaisee Heikkiä nilkkaan. Oikein tuomittu. Piste.

  4. Vain kävelee, silmät auki selostaja kiitos. Selvä potku toi oli ja pelle temppu, kestäkää häviö!