Liigat

Video: Oilers vahvistuu tehohyökkääjällä – Sihvonen liittyy valmennusryhmään

19.04.
2018
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Viime kaudet Rauman SalBaa edustanut Jani Lehtoniemi, 22, liittyy Esport Oilersin vahvuuteen. Oilers julkaisi keskiviikkona myös Jussi Sihvosen valmennussopimuksen.

Lehtoniemi pelasi kuuden viime kauden ajan Divaria ja Salibandyliigaa SalBassa. Liigassa runkosarjan otteluita kertyi 97 ja laituri iski niissä peleissä tehopisteet 76+43=119. Menneellä kaudella SalBa putosi liigakartalta.

Sihvonen liittyy Heikki Luukkosen johtaman valmennusryhmän osaksi Hämeenlinnan Steelersistä. Steelers säilytti menneellä kaudella liigapaikkansa karsintojen kautta. Sihvonen kuuluu myös Suomen U23-maajoukkueen valmennusryhmään.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen