Liigat

Video: Peltola Superfinaalin jälkeen – ”Jotain rispektiä tältä lajiyhteisöltä meidän koutsille”

24.04.
2018
Liigat

Pasi Peltola (oik.) toivoo lajiyhteisöltä enemmän arvostusta Petteri Nykkyä (vas.) kohtaan. Kuva: Anssi Koskinen

Classic kaatoi lauantaina Happeen miesten Salibandyliigan Superfinaalissa maalein 6-2 ja juhli kolmatta perättäistä mestaruuttaan Hartwall Arenalla.

Ottelun jälkeen Classicin värikäs toiminnanjohtaja Pasi ”Passo” Peltola avasi sanaisen arkkunsa Salibandyliigan haastattelussa. Peltola peräänkuulutti arvostusta päävalmentaja Petteri Nykyn suunnalle. Peltola ei avannut sanomansa kohdetta sen kummemmin, vaan suuntasi viestinsä koko lajiyhteisölle.

Nykky on toiminut viimeiset kolme kautta Classicin päävalmentajana ja johdattanut tamperelaiset kolmeen perättäiseen mestaruuteen. Ennen Nykyn päävalmentajakautta Classicilla ei ollut yhtäkään Suomen mestaruutta. Nykyisin Nykky on miesten maajoukkueen pääluotsi ja toimii jatkossa päätoimisen maajoukkueen pääluotsina, joten kausi oli toistaiseksi viimeinen Classicin peräsimessä.

Suomen kahteen ensimmäiseen maailmanmestaruuteen johdattanut Nykky on Pääkallo.fi:n tietojen mukaan arvostettu valmentaja yli lajirajojen ja nautti suurta arvostusta myös salibandyn sisällä, vaikka joku taho on valmentajaa joskus arvostellutkin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen