Video: PSS menetti johdon viimeisillä minuuteilla – Korhosesta jatkoaikasankari

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

PSS ja EräViikingit mittasivat toisiaan lauantaina naisten Salibandyliigan pronssipelissä. ErVi nousi ahdingosta lopulta 4-3 -jatkoaikavoittoon.

PSS:lla oli voiton avaimet käsissään ja viimeisellä vitosella se johti peliä 3-1. ErVin Daniela Markelinin ja Anna Yli-Kojolan maalit ilman maalivahtia varmistivat kuitenkin sen, että edessä oli jatkoaika. Voittomaalin iski Nea Korhonen ajassa 68.40.

Vieraiden tehopelaajia olivat Sara Piispa (0+3) ja Markelin (2+0). Laura Loisa pysäytti 31 laukausta. PSS:n Noona Björkman viimeisteli kaksi osumaa.

Ottelutilastot

4 comments

  1. Porvoolla ei ohan putkeen tainnut tämä mennä? Naisista alaspäin joka sarjassa maalin tappio ratkaisupelissä. Onkohan valmennus muistanut henkisen valmiuden vai meneekö ylimielisyyden piikkiin?

  2. Annettiin Ervin voittaa! Se ei mennyt ainakaan kokemattomuuden piikkiin!

  3. …että ylimielisyyden piikkiin. Porvoossa olis peiliinkatsomisen paikka. Hyvää aihiota on, mutta henkinen kapasiteetti ei riitä..

  4. Ihanan vahvaa, kärjistettyä ja perustelua mielipidettä PSS:n tilanteesta yhden ottelun saati sitten yhden kauden perusteella. Jos naisten sarjan pettymyksistä halutaan puhua, niin osoittaisi keskustelun suuntaan TPS ja Koovee missä alisuoritettiin todella pahasti suhteessa potentiaaliin.