Ulkomaat

Video: Ruotsalainen superkaksikko liekeissä – Falun voi edetä Superfinaaliin keskiviikkona

10.04.
2018
0 Kommenttia
1
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsin ja koko maailman kovimpiin salibandyjoukkueisiin kuuluva Falun on voiton päässä Ruotsin Superfinaalista. Tähtisikermä kaatoi Linköpingin kolmannen kerran välieräsarjassa maanantaina ja voi varmistaa paikkansa Ruotsin Superfinaaliin keskiviikon ottelussa.

Maanantain kamppailu oli maalien valossa tiukka ja Falun vei voiton loppuluvuin 5-4. Maailman eliittiin kuuluva kaksikko Alexander Galante Carlström sekä Rasmus Enström iski pisteet 2+1 mieheen ottelussa. Galante Carlström johtaa Ruotsin liigan pudotuspelien pistepörssiä tehoin 14+8.

Falun aloitti välierät 9-5-tappiolla, mutta sittemmin Linköping on kaatunut kolmesti (6-2, 6-3 ja 5-4). Falun on pelannut Ruotsin Superfinaalissa vuosina 2013, 2014, 2015 sekä 2017 ja joukkue on voittanut mestaruuden jokaisella kerralla.

Toisessa välieräparissa kohtaavat Storvreta ja Mullsjö. Ennen tiistai-iltaa Storvreta johti ottelusarjaa voitoin 2-1.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen