Ulkomaat

Video: Storvreta ampaisi 4-0-johtoon ja menetti sen nopeasti – vahva toinen puolisko toi voiton

13.04.
2018
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Storvreta ja Mullsjö kohtasivat torstaina Ruotsin Superliigan välierissä. Storvreta voitti kamppailun maalein 9-6 ja on voiton päässä Ruotsin finaalista.

Storvreta sai otteluun loistoalun kotikentällään ja eteni 4-0-johtoon jo ajassa 11.55. Ensimmäisen erän loppuun ja toisen erän alkuun osui synkkä vaihe jolloin Mullsjö naulasi hieman yli kuuteen minuuttiin neljästi ja peli oli tasan. Kotijoukkue kuitenkin keräsi itsensä ja johti 8-4 neljä minuuttia ennen loppua. Johto piti loppuun saakka Mullsjön kavennusmaaleista huolimatta.

Storvretan teholinkoja olivat Jimmie Pettersson (3+1) ja Henrik Stenberg (1+2). Ottelua seurasi paikan päällä kaikkiaan 2412 katsojaa. Storvreta johtaa sarjaa voitoin 3-2 ja voi varmistaa finaalipaikan lauantaina. Falun eteni Ruotsin finaaliin aiemmin tällä viikolla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen