Maajoukkueet

Video: Suomen U16-pojille toinen voitto – sveitsiläispelaajalta tyylikäs rystylämäri

30.04.
2018
Maajoukkueet

Suomi voitti Sveitsin itäisen joukkueen selvin lukemin. Kuva: Michael Peter.

Suomen alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkue voitti toisen ottelunsa Zugissa pelatussa turnauksessa. Lauantai-iltana Suomen jalkoihin jäi Sveitsin alle 17-vuotiaiden poikien itäinen kokoelmajoukkue maalein 7-3.

Suomi oli ottelussa selvästi edellä ja se iskikin kuusi osumaa ennen kuin Sveitsi rikkoi kuparisensa. Suomalaisten tehokkain oli kahdesti osunut Justus Mustonen. Oliver Sillanpää, Pyry Kauppinen ja Otto Kilpi tekivät tehot 1+1.

Vaikka suomalaiset iskivät komeita osumia, oli illan hienoin maali sveitsiläisten käsialaa. Videolla ajassa 1:54 nähtävässä tilanteessa sveitsiläishyökkääjä niittaa pallon tyylipuhtaalla rystylämärillä vastustamattomasti Suomen maaliin.

Maalikooste:

Alpo Laitilan haastattelu:

Päävalmentaja Jussi Huovisen haastattelu:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila