Ulkomaat

Video: Tiukka välieräsarja ohi – suomalaiskaksikko jahtaa Ruotsin mestaruutta Globenissa

16.04.
2018
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsin naisten Superliigan välierät saatiin päätökseen sunnuntaina, kun KAIS Mora kaatoi Täby FC:n kotikentällään maalein 7-3 ja eteni 21.4. pelattavaan Ruotsin Superfinaaliin, joka pelataan Tukholman Globenissa.

Tulos tarkoitti sitä, että myös suomalaishyökkääjä Mira Wickman sekä puolustaja My Kippilä nähdään Ruotsin finaalissa. Kippilä iski viidennessä välieräpelissä tehopisteet 1+1. Koko pudotuspeleissä Kippilän saldo on 4+4 ja Wickmanin 4+2. Sunnuntain ottelussa joukkueen pisteonnistujia olivat Anna Wijk (2+1) ja Malin Andreason (1+2).

Mora oli välieräsarjassa jo 2-1-tappiolla, mutta nappasi voitot kahdesta viimeisestä ottelusta. Finaalivastustaja on IKSU, joka päihitti Pixbon suoraan kolmessa kamppailussa. Ottelusarja ei ollut kuitenkaan mitenkään selvä, sillä IKSU voitti kaksi kamppailua jatkoajalla ja yhden rankkarikisassa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen