Liigat

Video: Tutut pisterohmut Indiansin turmana – Classic Superfinaaliin selvänumeroisella voitolla

10.04.
2018
Liigat

Lassi Vänttinen iski pisteet 4+1 neljännessä välieräpelissä. Kuva: Iiro Karesniemi

Westend Indians ja Tampereen Classic kohtasivat maanantaina miesten Salibandyliigan välierien neljännessä ottelussa. Classic oli ottelussa parempi maalein 12-5 ja varmisti paikkansa 21.4. pelattavaan Superfinaaliin voitoin 4-0.

Ensimmäinen erä oli maalien valossa tasainen (4-3), mutta Classic oli niin sanotusti kuskin paikalla koko ottelun ajan. Toisessa erässä tamperelaisryhmä lisäsi johtoa ja viimeinen menikin sitten selkeästi vierasjoukkueen nimiin.

Classicin pistenikkareina häärivät Lassi Vänttinen (4+1), Eemeli Salin (2+2), Sami Johansson (3+0) ja Janne Lamminen (1+2).

Tamperelaisjoukkue eteni Superfinaaliin sangen ylivoimaisten esitysten saattelemana, sillä joukkue ei ole hävinnyt peliäkään Salibandyliigassa sitten syyskuun ja voittoputki on jo 32 ottelun mittainen. Classic kohtaa Superfinaalissa joko Nokian KrP:n tai Happeen, joiden välieräsarja on nyt tilanteessa 2-2. Indians pelaa pronssista välieräsarjan hävinnyttä ryhmää vastaan.

Ottelutilastot
Iiro Karesniemen ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen