Juniorit

Wirmo on C-tyttöjen Suomen mestari – trillerillä enemmän katsojia kuin liigan välierillä

12.04.
2018
0 Kommenttia
16
Juniorit

Kuva: Lukijan kuva

Piskuiselta Mynämäeltä ponnistavan SBS Wirmon tyttöjuniorit voittivat keskiviikkona C-tyttöjen Suomen mestaruuden. Mestaruus ratkesi 6-5-jatkoaikavoitolla Porvoossa pelatussa kolmannessa ja ratkaisevassa kamppailussa.

Ottelu tarjoili viime minuuttien dramatiikkaa, sillä Wirmo iski 5-4-johtomaalin ajassa 58.28 Emilia Pietilän toimesta. Johtoasema kesti noin minuutin kunnes Matilda Rytkönen toi kotijoukkueen tasoihin 29 sekuntia ennen loppua. Jatkoaika ehti vanheta tasan kaksi minuuttia, kun Melisa Aydemir iski voittomaalin ja vieraiden kultajuhlat käynnistyivät.

Wirmon hahmoja olivat Eerika Koski (2+1) sekä Olivia ja Emilia Pietilä (1+2 molemmat). PSS:n Matilda Holström iski tehot 2+1 ottelussa. Ottelutilastot näet täältä. C-tyttöjen pudotuspelien tehokkain pelaaja oli 14+9 iskenyt PSS:n Aada Heikkinen.

Porvoossa pelattu finaali kiinnosti yleisöä, sillä paikan päälle oli pakkautunut 447 katsojaa. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan paikalla oli jopa noin 150 vieraskannattajaa. Katsojaluvun kovuudesta kertoo se, että samana päivänä pelattiin kaksi naisten liigan välieräpeliä, miesten liigakarsintaa sekä A-poikien finaali, eikä yhdessäkään näissä päästy yli 400 katsojan. Itse asiassa naisten liigan kuudessa välieräpelissä ei ollut kertaakaan yli 400 katsojaa paikalla.

C-tyttöjen SM-pronssin nappasi SB-Pro, joka kaatoi Northern Starsin pronssipelissä jatkoajalla maalein 4-3.

Huom. Alle A-ikäisiä junioreita koskevista uutisista on kommentointi suljettu.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen