Liigat

Yllätys hallitsevan mestarin rosterissa – kokenut maaliruisku pelaavan kokoonpanon ulkopuolella

21.04.
2018
Liigat

Lassi Vänttistä ei ole merkattu kolmeen ensimmäiseen kentälliseen miesten Superfinaaliin. Kuva: Juhani Järvnpää.

Tampereen Classic kohtaa 16:30 miesten Superfinaalissa Jyväskylän Happeen Hartwall Areenalla. Joukkueiden kokoonpanot on julkistettu. Tamperelaisten ryhmityksessä on yksi varsin erikoinen muutos.

Kokenut maaliruisku Lassi Vänttinen, 37, aloittaa julkistettujen kokoonpanojen mukaan ottelun niin sanotusti vilttiketjusta. Vänttisen tutulle paikalle ykkösvitjaan on nostettu Sami Johansson. Kakkosketjussa normaalisti nähdyn Johanssonin korvaa Miro Lehtinen.

Kokonaisuudessaan hyökkäystriot ovat nyt muodossa Eemeli Salin-Joonas Pylsy-Johansson ja Oskari Heikkilä-Jussi Piha-Lehtinen. Kolmannessa hyökkäysvitjassa pelaavat Atte Eronen, Eetu Sikkinen ja Aaro Helin.

Mikäli neloskenttään merkattu Vänttinen ei pysty ottelussa pelaamaan, voi se heikentää merkittävästikin Classicin iskukykyä. Konkari on iskenyt kahdeksassa pudotuspeliottelussa mainiot tehot 10+10=20.

Kokoonpanolistat näet täältä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila