Divarinousija luottaa tuttuun runkoonsa – tältä näyttää Kirkkonummi Rangers

Nousijajoukkue Kirkkonummi Rangersilla on hyvät mahdollisuudet jopa playoffeihin tällä kaudella. Kuva: Kirkkonummi Rangers

Kirkkonummi Rangers julkaisi pelaajasopimuksia. Kuva: Kirkkonummi Rangers

Kirkkonummelta tuleva Rangers julkaisi sopimustilanteensa tulevalle miesten Divari-kaudelle. Sarjanousijan pelaajisto muodostuu pitkälti jo viime kaudella mukana olleista.

Suurin muutos Kirkkonummella tuli valmennuspuolella, kun pitkäaikainen pelaaja Sebastian Fager-Pintilä ottaa vetovastuun miesten edustusjoukkueesta. Fager-Pintilä on aiemmin valmentanut myös Rangersin A-nuoria.

– Nuori, taitava ja se kuuluisa nälkäinen ryhmä on kasassa. Monta vuotta tehty määrätietoisesti hommia nousun eteen kentällä ja sen ulkopuolella. Todella hyvin fiiliksin olen lähdössä hienoon, mutta haastavaan projektiin. Kokemusta divaritason peleistä ei monellakaan pelaajalla ole, mutta paikataan se taidolla, nopeudella ja luovuudella. Maanantaina 14.5. pistettiin kausi käyntiin treenien merkeissä. Hyvä kesäharjoittelu tulee antamaan pohjan koko kaudelle ja teemme siinä tiivistä yhteistyötä A-juniorien kanssa, päävalmentaja Fager-Pintilä kertoi seuran sivuilla.

Viime kauden joukkueesta pois ovat jääneet Saku Välimäki ja Antti-Jaakko Alanko. Fager-Pintilä lupaili, että toukokuussa Rangers vahvistuu vielä muutamalla pelaajalla.

Kirkkonummi Rangersin sopimustilanne kaudelle 2018–2019:

Maalivahdit:
Jens Beijar
Joona Hynynen
Kari Vilen

Kenttäpelaajat:
Samuli Alaluusua
Santeri Fager-Pintilä
Rami Kallio
Kristian Karijärvi
Tatu Kivelä
Jere Kivinen
Jari Koskinen
Ville Leskinen
Aleksi Markkola
Santeri Niemelä
Mikko Ollikainen
Nicholas Rajala
Teppo Salo
Tapio Sarkkinen
Atte Silvennoinen
Emil Vehanen

Lisäksi joukkueen mukana tulee olemaan 5-7 A-junnua/Rangers Akatemia pelaajaa.

Linkki:
Tiedote Rangersin sivuilla

5 comments

  1. Maalivahtipeli heikkoa. Hynnisestä (se on Hynninen, ei Hynynen) ja Vilenistä ei ole divaritasolle millään mittarilla. Jensin nykykunnosta ei ole tietoa. Voisi olettaa, että on kehittynyt saksanreissulla.. Mutta heikolla antimilla kuitenkin se on. Oli jo viime kaudella ja Rangers meni jatkoon vain ylivoimaisen materiaalin avulla. Muuten runko näyttää aika hyvälle. Veikkaan, että pelaavat aikalailla samoin kuin Tiikerit tällä viime kaudella. Voittavat muutamia pelejä, kärkkyy putoajan ja selviytyjän paikalla. Saa ottaa talteen :p

  2. Kaikki kokeneet pistää pillit pussiin, saa muuten pururataa juosta ja todella kovaa. Valmentajana täysin noviisi, pelaajat täysin noviiseja…. Raskas kausi tulossa #pommaristapisteautomaatti

  3. Alanko jättää kyllä isot saappaat jollekin täytettäväksi. Mistä korvaaja? Kaveri pelaa kuitenkin melkein puolet pelistä ja yv:t ja av:t.

  4. Mitähän pelejä sä oot käyny kattoo, Alanko ei ollu varmaan yhdessäkään Rangers YV:ssä, muutenkin aika pienessä (mutta tärkeässä) roolissa.