Elina Anttosesta Salibandyliiton seurakehittäjä

Kuva: Salibandyliitto

Kuva: Salibandyliitto

Filosofian maisteri Elina Anttonen on valittu Salibandyliiton seurakehittäjäksi 1.8.2018 alkaen.

Elina Anttosella, 42, on vankka kokemus salibandyn seuratoiminnasta luottamustehtävissä, päätoimisena työntekijänä ja juniorivalmentajana sekä toimimisesta yrittäjänä. Lisäksi hänellä on kokemusta digitaalisten järjestelmien ja koulutusten toteuttamisesta.

– Odotan tulevia työtehtäviä suurella innolla, Elina Anttonen itse kertoo.

– Seurakehittäjän työ on mielenkiintoinen, monipuolinen ja täynnä huikeita kohtaamisia ja kehitysmahdollisuuksia seuratoimijoiden kanssa. Seuratoiminta on itselleni sydäntä lähellä. Seuroissa tehdään äärettömän paljon hyvää työtä jo nyt, ja sen kehittäminen kokonaisvaltaisesti on todella kiinnostavaa.

Salibandyliiton seura- ja kehityspalveluiden päällikkö Mervi Kilpikoski korostaa Anttosen tuovan Salibandyliittoon vahvan seurakokemuksen näkökulman.

– Elina täydentää kokemuksellaan ja persoonallaan seura- ja kehityspalveluiden osaamista. Hän tulee seurakehittäjän työssä toimimaan vuorovaikutuksessa Seura 360 -ohjelman kautta seurojen ja liiton toimihenkilöiden kanssa. Odotan häneltä Seura 360-ohjelman kokonaisvaltaista kehittämistä ja seuranäkökulman tuomista Salibandyliiton digitaalisten järjestelmien kehittämiseen, Kilpikoski sanoo.

Teksti: Salibandyliitto

19 comments

  1. Minullekin tuli mieleen olisiko edullisempi ollut toisen asteen tutkinnon suorittanut. Pätevyyttä en silti epäile.

  2. No varmaan työn jälkeä voi alkaa etsimään kunhan työsuhde edes alkaa.

  3. Suomessa on Junnu#8 on vielä monen monta hyvää tyyppiä, joista et ole kuullutkaan. Se tässä positiivistä onkin, että saadaan uusia tekijöitä.

    Dillellelle – ei tähän paikkaan korkeasti koulutettua haettu. Varmasti budjetoitu joku palkka, ja jos sillä saa korkeasti koulutetunkin, niin mikäs siinä.

  4. Niin jos edullinen palkka voi hakea liitosta parempaa virkaa myöhemmin eli ajetaan sisään tällä pestillä?

  5. No totta kai liitosta voi sitten hakea parempaa pestiä, jos rahkeet vain riittää.

  6. Liiton palkat ovat niin alhaiset että osaavia tai koulutettuja ei vaan ne hommat kiinnosta.

  7. Olisi kiva tietää enemmän, mitä tähän tehtävänkuvaan kuulu.

  8. Aikamoista koiran hommaa. Paljon työtä, vähän palkkaa. Nimettömien huutelijoiden epärealistiset odotukset tyhmine provoineen ja mustamaalauksineen. En itse lähtisi!

  9. Ja kun nämä nimettömät tuppaa vielä tietämään kaiken liiton toimista, etenkin siitä kuinka huonosti asiat hoidetaan. Mistä tämä tieto peräisin? Hallien seiniltä? Tsemiä työhön valitulle!!

  10. Asiantuntijoita taas kommentoimassa..
    Paikka oli julkisessa haussa josta liitto mainostikin aiemmin. Liiton sivuilta näkyi vaatimukset, toimeenkuva ym. tarpeellinen. ( http://salibandy.fi/uutiset/salibandyliiton-uutiset/salibandyliitto-hakee-seurakehittajaa/ )
    Jatkuvasti nillitetään kun liiton puolella on puuhastelua mutta naurettavinta on se että nillitetään lisää kun saadaan liittoon hyvin koulutettu uusi kasvo kehityspuolelle.
    Olisko niin että osa kommentoijista on katkeroituneita paikan hakijoita?

    Minä toivotan onnea ja menestystä uuteen pestiin!

  11. Edellinen (ja liiton historian ensimmäinen) seurakehittäjä siirtyi tehtävään vt. kehityspäällikön paikalta, ja jatkoi tehtävästä erotuomaripäälliköksi. Hän taisi olla koulutukseltaan ekonomi tjsp ja itse asiassa taitaa aika moni liiton työntekijöistä olla korkeakoulutettu. Pitää muistaa lajin lähtökohdat, yliopistoliikunnastahan tässä on Suomessa ponnistettu.

  12. Mika Saastamoinen tradenomi koulutusta aikoinaan suoritti jos hänestä kyse. Luulisi tes:ssä pykälät palkkaluokista koulutuksen mukaan ja näin toisen asteen suorittanut edullisin ellei tukea saatu palkkaan?

  13. Tietenkään ei kateudesta kyse vaan aina välillä keskustelua mihin huippu-urheilun rahat tulisi kohdistaa.

  14. Tietojeni mukaan liiton palkat ovat niin heikot ettei sitä tehtäisi ilman ”rakkautta lajiin”. Koiran hommaa kuten sanottua. Todelliset osaajat vaihtaa maisemaa, JP, Henriksson ym. Ihmettelen että pari muutakin ei ole jo lähtenyt.

  15. Miksi kyseiseen virkaan palkattaisi joku toisen asteen tutkinnon suorittanut?

    Nyt ei ole kyse mistään kirveen heiluttamisesta.

  16. Merkonomi tainnut vaikka Soneran tjnä olla ja onko Kalervo Kummolakin?

  17. ”Todelliset osaajat vaihtaa maisemaa, JP, Henriksson ym”

    Karjapuskuridundee ja ego on ”todellisia osaajia”? wtf?