Liigat

ErVi kiinnitti nuorten maailmanmestarin – isoveljelle jatkosopimus

23.05.
2018
Liigat

Teemu Metsälän ura jatkuu EräViikingeissä. Kuva: Esa Takalo

Viimeiset kolme kautta Hämeenlinnan Steelersiä edustanut Teemu Metsälä, 21, siirtyy EräViikinkien riveihin. Metsälän sopimus on mallia 1+1-vuotinen.

Liigassa puolustajana sekä hyökkääjänä nähty Metsälä on pelannut yhteensä 34 liigapeliä tehoin 19+15. Divarissa Metsälä pelasi yhden kauden aikana 19 peliä ja iski pisteet 18+11.

Metsälä pelasi jo aiemmin urallaan Erän junioreissa. Keväällä 2015 Metsälä oli voittamassa U19-poikien maailmanmestaruutta Suomen paidassa. ErVin uutisen mukaan Metsälä siirtyy myös opiskelemaan pääkaupunkiseudulle.

Lisämausteen sopimukseen tuo se, että isoveli Janne Salonen teki samalla 1+1-vuotisen jatkosopimuksen ErVin kanssa.

– Innolla hyppään mukaan uuteen tarinaan. Minulla on tausta Erästä juniorivuosilta, että siinä mielessä on tuttuakin ympäristöä, mutta hyvillä fiiliksillä, etenkin nyt kun pääsee Jannen kanssa samaan jengiin, Metsälä sanoi seuran sivuilla.

ErVi tiedotti aiemmin viikolla, että se on tehnyt jatkosopimuksen puolustaja Otto Blomqvistin, 20, kanssa. Myös Blomqvistin sopimuksen pituudeksi ilmoitettiin 1+1. Puolustaja pelasi viime kaudella pääosin EV Akatemian mukana, mutta keräsi tililleen neljä liigapeliä ja iski niissä tehot 1+2.

ErVin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen