Divarit

FBC Turku julkaisi jälleen uuden sopimuksen – Heiskanen Lappeenrannasta länsirannikolle

04.05.
2018
1 Kommentti
3
Divarit

Joona Heiskasen ura jatkuu Turussa. Kuva: Markku Taurama

Menneellä kaudella NST:ssä pelannut hyökkääjä Joona Heiskanen, 19, edustaa ensi kaudella FBC Turkua.

Heiskasen siirron kannalta merkittävää oli sekin, että uusi päävalmentaja Perttu Kytöhonka valmensi edelliset kaksi kautta Heiskasen edustamaa NST:tä.

– Joona tuli minun ensimmäisellä NST-kaudella mukaan monen muun juniori-ikäisen pelaajan kanssa ja kasvoi joukkueen mukana. Viime kaudella hän lähti sitten jo ajoittain kovaan lentoon. Armeija hieman hidasti kevätkaudella, mutta silloinkin hän kuului avainpelaajiimme. Joona on röyhkeä laituri, nuoresta iästään huolimatta vahva jässikkä ja hän osaa olla raastava vastustaja, Kytöhonka kommentoi FBC Turun sivuilla.

Heiskanen on pelannut kahden viime kauden aikana 53 Divarin ottelua runkosarjassa ja pudotuspeleissä tehoin 26+12. Nuori hyökkääjä on toisen polven salibandypelaaja, sillä hänen isänsä Jarno Heiskanen pelasi aikoinaan pääsarjatasolla ja edusti Suomea MM-kisoissa.

– Turkuun lähden lähinnä opiskelujen perässä. Olen aina tykännyt kaupungista kovasti ja Turku onkin ollut itselle selkeä ykköstavoite, missä haluan opintojani jatkaa. Beecee taas oli siinä mielessä helppo valinta, että sarjataso on tuttu ja luultavasti itselle tällä hetkellä myös kaikkein sopivin, osaava ja tuttu valmennus NST:stä myös omalta osaltaan vaikutti päätökseen, Heiskanen selvensi siirron syitä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen