Liigat

Iiskola jättää ErVin – suuntaa Sveitsin mestarin riveihin

03.05.
2018
Liigat

Tuomas Iiskola (valkoisissa) pelaa ensi kaudella Sveitsin liigassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Hyökkääjä Tuomas Iiskola, 25, jättää EräViikingit ja siirtyy ensi kaudeksi Sveitsin liigan Floorball Könizin paitaan.

Iiskola on edustanut Erää ja EräViikinkejä koko liigauransa ajan. Runkosarjassa ja pudotuspeleissä otteluita on kertynyt kaikkiaan 258 ja niissä pisteitä 183+154. Iiskolan palkintokaapista löytyy SM-hopeaa keväiltä 2010 ja 2017. Suomen Cupin voittoa laituri on juhlinut kolmesti. Iiskola oli voittamassa nuorten MM-kultaa vuonna 2011.

Hyökkääjä kommentoi siirtoaan EräViikinkien kotisivuilla.

– Haluan kiittää seuraa ja pelikavereita kuluneesta ajasta. Olen kiitollinen, kun olen saanut pelata hienojen ihmisten ja hyvien kavereiden kanssa, joilta olen oppinut paljon. Kiitos myös fysioterapeuteille, jotka ovat parsineet minut pelikuntoon aina kun tarve on vaatinut. Nyt minulla on aika vaihtaa maisemaa ja lähteä hakemaan uusia kokemuksia, sekä uutta nostetta uralle. Toivottavasti nähdään vielä.

Floorball Könizin pääkäskijänä toimii kaudella 2016-2017 EräViikinkejä valmentanut Jyri Korsman.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen