Maajoukkueet

Jo toinen pikahälytys nuorten MM-kisoissa – Woivalin aamulennolla Sveitsiin

03.05.
2018
Maajoukkueet

Kuva: Salibandyliiga

Salibandyn maailmanmestaruudesta Sveitsissä taisteleva Suomen U19-tyttöjen joukkue joutuu tekemään jo toisen pelaajavaihdoksensa, kun eilen Puola-ottelussa loukkaantuneen hyökkääjä Noora Rantasen kisat ovat ohi. Korvaajaksi lensi tänä aamuna Suomesta Julia Woivalin, joka nähdään kokoonpanossa jo illan Sveitsi-ottelussa.

Eilisen Puola-ottelun Suomen kolmosketjun keskushyökkääjänä aloittanut Noora Rantanen loukkaantui pelin toisessa erässä eikä enää kyennyt kaukaloon.

Aamuyöstä matkaan lähtenyt ja jo tänään joukkueen mukana lounastanut Classicin hyökkääjä Julia Woivalin, 18, on pelannut ennen tätä yhden nuorten maaottelun. Hänellä on alla erinomainen kausi naisten Salibandyliigassa, jossa hän teki runkosarjan 18 ottelussaan 12 maalia ja syötti kaksi. Pudotuspeleissä syntyi vielä jatkoksi seitsemässä ottelussa seitsemän maalia ja yksi syöttöpiste.

Suomi kaatoi Puolan turnauksen avausottelussa maalein 7-0 ja kohtaa Sveitsin torstai-iltana klo 20 Suomen aikaa.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.