Liigat

Josba lähtee kauteen viiden valmentajan tiimillä – Ruokonen tekee paluun

24.05.
2018
Liigat

Antti Ruokosen yli 20-vuotinen valmennusura piti päättyä keväällä 2017, mutta nyt kokenut kettu on jälleen mukana. Arkistokuva: Keimo Lehtiniemi

Divarin Joensuun Josba lupasi alunperin julkaista ensi kauden valmentajansa perjantaina 18.5., mutta julkistusta siirrettiin torstaille 24.5. Samalla julkaistiin tietoa joukkueen pelaajistosta.

Valmennusryhmä on melko laaja, sillä mukana ovat tämän päivän tiedon mukaan paluun penkin taakse tekevä Antti Ruokonen, Mika Muukkonen, Harri Leinonen sekä Janne Ruuskanen. Ruuskanen toimi viime kaudella seuran B-junioreiden pääluotsina ja Leinosen vastuualueena tulee olemaan fysiikkavalmennus. Valmennukseen liitetään vielä yksi tekijä syksyllä.

Samassa Josba tiedotti, että sillä on kasassa yhteensä 21 (3+18) pelaajasopimusta ensi kautta ajatellen. Uusin hankinta on LeBasta siirtynyt Jere Kaartinen. Jesse Reijonen, Juuso Lehtiniemi ja Eetu Lehtiniemi ovat tuoreimmat jatkosopimuksen allekirjoittaneet pelaajat. Omista junioreista edustusjoukkueeseen nostettiin Santeri Siponen, Tino Turunen ja Samu Karvinen.

– Josban edustusjoukkueessa on yli kolme kentällistä pelaajia, joilla on vankka useiden vuosien kokemus liigasta ja Divarista. Tällä joukkueella voidaan ottaa viime vuodesta steppi eteenpäin, Ruokonen kommentoi Josban tiedotteessa.

Josban joukkue Divarissa kaudella 2018-2019:
Auronen Joona
Eiserbeck Jere
Forsström Veikka, mv
Hämäläinen Aapo
Ikonen Elias
Kaartinen Jere
Karvinen Samu
Kettunen Jere
Kuittinen Eetu
Kosonen Miika
Lehtiniemi Eetu
Lehtiniemi Juuso
Naakka Veeti
Pesonen Joona, mv
Reijonen Jesse
Räty Niklas
Siponen Santeri
Sivonen Jere
Tokila Tuomas, mv
Turunen Tino
Väisänen Juho

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen